Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 10. december 2019

TOP FASHION WINTER 2019/2020

„Prísľubom niečoho nového a odchodom toho starého sa snažíme zachytiť všetky tie prchavé a magické okamihy. Akoby sme v tomto sviatočnom období dokázali precítiť oveľa viac momenty v kruhu blízkych, silnejú spomienky aj emócie.

TOP FASHION WINTER 2019/2020

„Prísľubom niečoho nového a odchodom toho starého sa snažíme zachytiť všetky tie prchavé a magické okamihy. Akoby sme v tomto sviatočnom období dokázali precítiť oveľa viac momenty v kruhu blízkych, silnejú spomienky aj emócie. V zimnom čísle Top Fashion sme sa preto rozhodli zahrnúť vás krásou, ktorá okúzli nielen svojou formou ale aj hodnotami a emóciami, ktoré v sebe nesie. Tento pocit umocňujú aj otvorené rozhovory s Terezou Maxovou a Dominikou Cibulkovou, kde nám poodhalili svoje skryté kútiky duše. Predstavíme vám históriu značky, pre ktorú boli emócie vždy zásadným ťažiskom. Dozviete sa, čo sú nové symboly statusu, ukážeme, že túto sezónu sa netreba báť vystúpiť z davu, zaostríme na známych svetových dizajnérov aj talenty československej módnej a umeleckej scény. V lifestyle sekcii vás pozveme na inšpiratívne miesta do hotelov zelenej budúcnosti, ktoré sú dokonalým únikom od reality. A samozrejme, nechýbajú ani najaktuálnejšie fashion a beauty trendy.“

Barbora Franeková, šéfredaktorka

„Náš život na zemi je však veľmi limitovaný a ja si myslím, že si ho veľa krát zbytočne komplikujeme. Mali by sme žiť viac v kontakte s prírodou, hovorí ikona československého modelingu. Je presvedčená o tom, že život nám v rôznych etapách predkladá role, ktorým svojou víziou a prácou môžeme dať rozmer a hodnotu. Príbeh o tom, ako ich zosobniť naplno a inšpirovať druhých rozpráva topmodelka - filantropka - matka – Tereza.

057

Aké sú skutočné symboly spoločenského statusu? V oblečení a doplnkoch hľadáme všestrannosť, čo je trend, ktorý v posledných rokoch dostal na výslnie športové oblečenie a tenisky. S nimi prichádzajú, ruka v ruke aj batohy, ktoré v mnohých prípadoch nahrádzajú kabelky.

076 077

Ako vyzerá couture v predvečer nového desaťročia? Aké trendy zadefinovala pre vianočné a silvestrovské večierky a ako ovplyvní prichádzajúcu plesovú sezónu? Je sebavedomá, sexy a pripravená zažiariť oveľa výraznejšie ako v predchádzajúcich rokoch. Návrhári vo veľkom odhaľujú nohy a nielen tie. Rafinované výstrihy, mini dĺžky a vysoké rozparky na šatách v štýle gréckych bohýň priniesol Ronald van der Kemp i mnohí ďalší.

073  074 
 

Luxusná klenotnícka a hodinárska značka v roku 2020 oslavuje 160. výročie vzniku s nezmeneným duchom po celú svoju históriu. Tajomstvom úspechu je oddanosť jemnému ručnému remeslu a odvážny technologický vývoj. A emócie, ktoré nikdy vo firme Chopard nechýbali.

080 081

Vďaka športovej kariére jej meno pozná nielen celé Slovensko, ale aj svet. Napriek skvelej forme sa Dominika Navara Cibulková rozhodla s profesionálnou kariérou skončiť. Toto rozhodnutie však neprišlo zo dňa na deň. Za definitívnym „game over“ bolo veľa otáznikov aj sĺz.

086

Zima je pekná, pretože sneh a sviatky. Zima je však aj vietor, mráz, prehriatej miestnosti, znížená imunita, výkyvy teplôt a nálad. Toto všetko musí znášať aj naše vlasy, ktoré na tieto podmienky nereagujú práve najlepšie. Sú dehydrované, slabé, štiepia sa, nedrží. Ak však zvolíte správnu starostlivosť a účes, budete to mať pod kontrolou.

0108 

My ženy máme mnoho tajomstiev. Niekto si pomáha ku krásnym vlasom predlžovaním, Greta objavila účinné kúry a produkty, ktoré otestovala aj na vlastnej koži.

0118  0119 

Darovať neznamená šokovat luxusom, darovať znamená poznať človeka a vystihnúť jeho osobnosť a túžby. Inšpirujte sa našimi tipmi na drobnosti pre všich blízkých.

0127  0128 

Nemajú veľké ego a nerobia si starosti o hotelové hviezdičky. Jediné, čo ich zaujíma, je harmónia medzi potrebami tela i duše. Vitajte v hotelových rezortoch zelenej budúcnosti, kde uniknete od reality.

0132  0133 
 
 

Aké farby, materiály alebo textúry budú vládnuť tohtoročným sviatkom? A čo keby ste tentoraz skúsili zabudnúť na trendy, nechali zhon odplávať do neznáma a počúvali vlastné zmysly? Vianoce sú totiž predovšetkým to, čo nosíte vo svojom vnútri.

0150  0151 

Predplatné

Predplaťte si magazín TOP FASHION na rok (4 vydania: jar- leto- jeseň- zima) a získajte hodnotný darček!

Ako si objednať predplatné?

Predplatné magazínu TOP FASHION si jednoducho a pohodlne objednáte ONLINE. Stačí v hornej lište klinkúť na "PREDPLATNÉ" a vyplniť forumlár. 

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

1927

Súvisiace články