Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

archive / 1. apríl 2021

TOP FASHION Spring

Vykračujeme do éry, ktorá ponúka ešte viac možností začať odznova, ako sme si dokázali predstaviť. Vjarnom vydaní sme sa preto zamerali na to, čo s abstraktnou budúcnosťou súvisí – nové koncepty prehliadok, ktoré prelomili tradície, cesty, ako upraviť svoje zabehnuté spôsoby myslenia, aj unikátne vízie vtvorbe.

TOP FASHION Spring

Vykračujeme do éry, ktorá ponúka ešte viac možností začať odznova, ako sme si dokázali predstaviť. V jarnom vydaní sme sa preto zamerali na to, čo s abstraktnou budúcnosťou súvisí – nové koncepty prehliadok, ktoré prelomili tradície, cesty, ako upraviť svoje zabehnuté spôsoby myslenia, aj unikátne vízie v tvorbe. Začína byť jasné, že svet už nebude taký, aký sme ho poznali. Kolektívne sme vstúpili do ďalšej kapitoly, ktorá dýcha očakávaniami, snami a túžbou robiť veci inak.

TF JAR 202160

Proces adaptácie na nové fungovanie si vyžaduje daň na našej psychike, kreativite aj medziľudských vzťahoch. So psychologičkou Katarínou Vincovou, zakladateľkou štúdia jógy Namastery Barbarou Skuherskou a akademičkou Denisou Hejlovou sme sa rozprávali o tom, ako sa zmenenej ére prispôsobiť.
 

TF JAR 202134  TF JAR 202143 

Prehliadky novej sezóny stelesnili potrebu zmýšľať udržateľnejšie aj nutnosť prepísať roky nemenné tradície.


 

TF JAR 202164  TF JAR 202165 

Melancholickú túžbu po neprítomnosti strieda vzrušenie, ktoré cítime smerom k budúcnosti.

TF JAR 202178
Módny dom Schiaparelli je plný zvláštností, nelimitovanej kreativity a slobody. Pripomína tým filozofiu surrealistických umeleckých diel.

TF JAR 2021100 
Zázračné ingrediencie k dispozícii síce nemáme, ale našťastie je tu náhradné riešenie – sofistikované a účinné látky, ktoré pleť dokážu viditeľne transformovať.

TF JAR 2021108
Jarné trendy v líčení kombinujú nádych vintage a podčiarknutie prirodzenosti.
 

 

TF JAR 2021133  TF JAR 2021135 

Cit pre detail a útulný minimalizmus – letný dom v podaní kodanských Norm Architects dýcha pokojom a dokonalým súladom škandinávskej a japonskej estetiky.

Predplatné

Predplaťte si magazín TOP FASHION na rok (4 vydania: jar- leto- jeseň- zima) a získajte hodnotný darček!

Ako si objednať predplatné?

Predplatné magazínu TOP FASHION si jednoducho a pohodlne objednáte ONLINE. Stačí v hornej lište klinkúť na "PREDPLATNÉ" a vyplniť forumlár. 

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

TF JAR 2021

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

    618

    Súvisiace články