Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. október 2021

Chic jesenné outfity

Opäť sme hľadali inšpiráciu vo franúczkych uliciach. Našli sme outfity plné sofistikovanosti, elegancie a šarmu, ktoré si jednoducho vyskladáte doma aj vy.

Chic jesenné outfity

Opäť sme hľadali inšpiráciu vo franúczkych uliciach. Našli sme outfity plné sofistikovanosti, elegancie a šarmu, ktoré si jednoducho vyskladáte doma aj vy. Potrebovať na to budete základné, nadčasové kúsky.

Retro lady

Minisukne sú túto sezónu trendy a takto elegantne ich dokážu nosiť Francúzky. Stavte na sukňu s elegantným vzorom, vôbec envadí, keď bude mať aj retro nádych. Doplňte ju chunky svetrom, ktorý vybalansuje dĺžku sukne svojim objemom.

@emmanuellek_

Ležérne so šmrncom

Štýlový outfit, ktorý pokojne využijete počas každodenného života a vôbec nielen na jeseň. Potrebovať budete široké džínsy a jemne oversized sveter. V tomto prípade to bol prúžkovaný model, ktorý outfitu pridal na sofistikovanom vzhľade. Pre extra ženský detail zvoľte topánky s vyšším podpätkom.

annelauremais@annelauremais

So sexepílom

Ďalšia skvelá ukážka toho, ako sofistikovane, no pritom stále zmyselne nosiť mini dĺžky. Šaty s dlhým rukávom doplňte čižmami po kolená, ktorá vás nielen udržia v teple, ale aj opticky viac zakryjú. Oproti čižmám nad kolená takýto model topánok pôsobí omnoho distingvovanejšie a moderne. Tvídová kabelka dodáva ďalší elegantný detail a baretka na hlave je pre extra francúzsky šmrnc.

gabriellecaunesil@gabriellecaunesil

Moderný minimlizmus

Dve kúsky, ktoré máte určite doma - klasické, rovné džínsy a biely sveter. Pokiaľ ich však doma nemáte, určite do nicj investujte pretože ide o andčasové kúsky. Takto oku-lahodiaco vyzerajo v jednom outfite. Nič viac k nim nepotrebujete, doplniť ich môžete takmer akýmikoľvek topánkami, od tenisiek až po lodičky.

sylviemus @sylviemus_

Uni Style

Ďalší outfit vyskladaný z bežných úskov - rovné džínsy, košeľa, sveter a tenisky. Táto kombinácia evokuje univerzitnú "preppy" módu, je pohodlná na celodenné nosenie a navyše pôsobí nesmierne chic. Stavte na základné tóny s farebným akcentom, napríklad vo forme svetra.

camillecharierre

Foto: Instagram

1368

Súvisiace články