Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. október 2021

Šperkové trendy na jeseň

Jeseň býva obdobím plným ponurých farieb, sivých, čierných a hnedých tónov, ktoré ladia s počasím vonku. Avšak nemusí to tak byť.

Šperkové trendy na jeseň

Jeseň býva obdobím plným ponurých farieb, sivých, čierných a hnedých tónov, ktoré ladia s počasím vonku. Avšak nemusí to tak byť. Aj ten najnudnejší outfit môžete oživiť a zvýrazniť vhodnými doplnkami, ktoré ho okamžite premenia na elegantný jesenný look. Pomôžu vám v tom aj tieto trendy šperky.

Perly inak

Aj keď tu už máme jeseň, perál sa vzdávať nemusíme. Zároveň platí, že perly už dávno nie sú len šperkom na dôležité udalosti, nosiť sa dajú v každodennom živote. Zvoľte však moderné, asmyetrické verzie, ktoré vynikajú svojou unikátnosťou a zároveň nedbalou eleganciou.

 

Chunky prstene

Nastal čas vytiahnuť zo skrine všetky masívne šperky! V lete sme si vychutnávali tie jemnejšie verzie, no jeseň je ako stvorená na výraznejšie doplnky, ktoré skvelo podčiarknu naše outfity, prípadne im dodajú na zaujímavosti. Pokojne ich medzi sebou kombinujte.

anaasaber

Farebné prstene

Všimli ste si, aký boom nastal okolo farebných šperkov? Nosia sa najrôznejšie typy farebných šperkov, no do tej elegantnejšej kategórie patria klasické kovové šperky doplnené farebnými akcentmi. Prstene v takomto dizajne sú skutočne chic a na jeseň ako stvorené.

jen wonders@jen_wonders

Chic kruhy

Ak ste sa kruhovým náušniciam vyhýbali kvôli tomu, aby ste nepôsobili nemoderne, prípadne nevkusne, už sa ich viac nemusíte báť. Dnes nájdete množstvo modelov vo vhodných veľkostiach, ktoré pôsobia nielen dostatočne elagantne, ale aj chic. Zvoľte si model s netypickou štruktúrou, zaujímavou úpravou alebo netypickým tvarom.

cassdimico@cassdimico

Striebro

Ak vás už tak trochu začalo zlato nudiť, môžete sa tešiť z návratu striebra na scénu. Takýto kov pôsobí nedbalejšie, menej okázalo, no stále elegantne a chic. Počase jesene a zimy navyše skvelo podčiarkuje atmosféru týchto ročných období, evokuje ľadovú krajinu a má chaldivý efekt.

stephaniebroek@stephaniebroek

Foto: Instagram

1167

Súvisiace články