Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. október 2021

Trendy kabáty na jeseň

Obdobie jesene si vyžaduje kúsky prispôsobené počasiu, ktoré dokáže byť poriadne nepríjemné. Sychravé dní, dážď a postupne aj jemný mráz nás však neodradia od toho, aby sme vytvárali štýlové outfity.

Trendy kabáty na jeseň

Obdobie jesene si vyžaduje kúsky prispôsobené počasiu, ktoré dokáže byť poriadne nepríjemné. Sychravé dní, dážď a postupne aj jemný mráz nás však neodradia od toho, aby sme vytvárali štýlové outfity. Týchto 5 trendy kabátov vám v tom pomôže a zároveň vás udržia v teple.

Chic prešívaný

Nie je prešívaná bunda ako prešívaná bunda, alebo v tomto prípade kabát. Väčšinou však platí, že takéto bundy a kabáty pôsobia skôr športovo a ležérne, avšak túto sezónu dominujú trendom efektne prešívané modely, ktoré sa posúvajú skôr na elegantnú stranu, Zvoľte si model, ktorý doslova zapôsobí.

@_jessicaskye 

Výrazné farby

Zabudnite na mdlé, ponuré farby a rozžiarte svoje šatníka celý svoj deň výraznými, optimisticky pôsobiacimi farbami. Nech už si zvolíte akúkoľvek farbu, či už červenú, žltú, ružovú, zelenú alebo modrú, zaručene v kabáte v takejto farbe nezapadnete do davu.

lissyroddyy@lissyroddyy 

Zavinovací

Zavinovacie kabáty majú v sebe veľmi elegantný nádych. Pôsobia sofistikovane a žensky, no pritom ide o praktický kúsok. Jednoducho sa nosí a kombinuje, pričom využiť ho môžete takmer na akúkoľvek príležitosť. Najkrajšie vynikne v neutrálnych tónoch krémovej či hnedej.

vitaliia@vitaliia 

Kožený

Ak máte radi trendy a zároveň hľadáte niečo menej opozerané a unikátne, siahnite po koženom kabáte. Veľmi zaujímavo vyzerá napríklad trench coat v svetlohnedej koži, ale vybrať si môžete aj akýkoľvek iný model. Už len samotný materiál sa postará o to, aby váš outfit vynikol.

lucywilliams02@lucywilliams02 

Tvídový

Kabát z tvídu nie je síce nič špeciálne, no tak bežne sa predsa len nevidí. Tento materiál je častejšie vyhradený pre sukne a saká. Avšak takto efektne vyzerá práve vo forme kabátu, ktorá je mimoriadne sofistikovaná, elegantná a stredobodom pozornosti všade, kde sa objaví.

lauralabee@lauralabee

Foto: Instagram

1196

Súvisiace články