Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. október 2021

Chic kúsky do jesenných šatníkov

Tieto kúsky nepatria síce ku najzákladnejšej jesennej výbave, avšak ide o veľmi praktické, multifunkčné a chic odevy, ktoré zaručene prinesú do vášho šatníka nové možnosti tvorby outfitov. Shacket Hybrid medzi košeľou a bundou sa nazýva shacket (shirt + jacket).

Chic kúsky do jesenných šatníkov

Tieto kúsky nepatria síce ku najzákladnejšej jesennej výbave, avšak ide o veľmi praktické, multifunkčné a chic odevy, ktoré zaručene prinesú do vášho šatníka nové možnosti tvorby outfitov.

Shacket

Hybrid medzi košeľou a bundou sa nazýva shacket (shirt + jacket). Využíva prvky bundy aj košele, ide však o vrchnú vrstvu, ktorá zastáva skôr úlohu bundy. Jednoducho sa ním vytvárajú každodenné jesenné outfity.

@dinahansen

Tvídová sukňa

Tvíd možno máte spojený s naškrobenou módou, avšak práve v období jesene sa nám vďaka nemu otvárajú mnohé možnosti. Perfektne vyzerá napríklad v kombinácii s kožou. Tvídová sukňa je klasika, ktorú tak môžete využiť na na množstvo spôsobov.

laurencrowe88@laurencrowe88

Vesty

Vesty sa prebojovali na výslnie len nedávno, no ich nadčasový vzhľad má omnoho väčší potenicál. Na jeseň ich môžete využívať na nekonečné množstvo spôsobov, ale aj príležitosti. Poskytuje skutočne široké stylingové možnosti.

claire mosgt@claire_most

Oversized sako

Ak hľadáte pohodlný, nositeľný kúsok na každý deň, mali by ste zvážiť oversized sako. Nielenže si vás získa svojim komfortom, veľmi jednoducho sa kombinuje takmer s hocičím a vždy pôsobí veľmi chic.

lindatol @lindatol_

Sexi svetre

Veľkým hitom tejto sezóny budú zaručene sexi svetre, ktorých niekoľko variácií ste už určite zazreli aj počas leta. Zaujímavé výstrihy, odvážne detaily a zmyselne odhaľujúce prvky premenia aj ten najnudnejší jesenný outfit na chic look.

thevisuelofgrace@thevisuelofgrace

Foto: Instagram

819

Súvisiace články