Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. október 2021

Mestská móda podľa Pernille Teisbaek

Zrejme každá milovníčka módy pozná dánsku stylistku Pernille Teisbaek. Preslávila sa na Instagrame, kde si nás získala svojim špecifickým štýlom založeným na moderných kúskoch s nadčasovým duchom, ale aj na mixovaní pánskych a ženských prvkov.

Mestská móda podľa Pernille Teisbaek

Zrejme každá milovníčka módy pozná dánsku stylistku Pernille Teisbaek. Preslávila sa na Instagrame, kde si nás získala svojim špecifickým štýlom založeným na moderných kúskoch s nadčasovým duchom, ale aj na mixovaní pánskych a ženských prvkov. Teraz si jej štýl môžeme dopriať v najnovšej kolaborácii, ktorú pripravila so značkou Mango.

Kolekcia Pernille x Mango vznikla na základe dlhoročnej spolupráce medzi influencerkou a značkou. Prirodzene vytvorila priestor na kreatívne prepojenie módnej filozofie štýlovej Pernille s víziou značky Mango. Aj keď nejde o novú spoluprácu, táto kolekcia je úplne prvou kompletnou kolekciou, ktorú Dánka vytvorila v spolupráci so značkou. Vytvorená bola s cieľom ponúknuť kúsky stelesňujúce jej štýl a prístup k móde a zároveň sa riadiť filozofiou univerzálnosti a kombinovateľnosti.

a pernille 0921 1

Ak sledujete Pernille, určite vám ako prvé spojenie s jej štýlom napadne jednoduchosť, nositeľnosť, nadčasovosť a zároveň aj kreativita. Medzi kľúčové kúsky, ktoré vo svojich outfitoch využíva patrí jednoznačne oversized sako, kabáty, široké nohavice, košele, ale aj sexi topy, šaty zvýrazňujúce ženskosť a kontrastujúce na podklade maskulínnych či športových prvkoch. Toto všetko nájdete v kolekcii Pernille x Mango.

a pernille 0921 4

Táto kolaborácia bola totiž vytvorená s cieľom poskytnúť kombinovateľné, nositeľné a nadčasové kúsky, ktoré pokojne môžu tvoriť základ vášho šatníka, no pritom aj samé o sebe zaujmu svojimi strihmi, materiálmi a prepracovanosťou. Jednoducho sa nosia nielen v kombinácii s inými kúskami z tejto kolekcie, ale takmer s čokoľvek iným, čo už doma máte. Vytvárať tak môžete formálne, pracovné outfity zvýrazňujúce vašu vnútornú girl boss, alebo naopak ležérne, športové looky vhodné na každodenné nosenie a samozrejme neprvoplánovo ženské, zmyselné outfity s výrazne moderným duchom.

a pernille 0921 2

Kolekcia Pernille x Mango je už v predaji vo vybraných butikoch Mango, ale aj online na stránke značky.

Foto: Mango

1154

Súvisiace články