Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. október 2021

H&M predstavuje kolaboráciu s Johnom Boyega

H&M vo svojich kolaboráciách nespomaľuje, práve naopak, pridáva na intenzite. Len nedávno značka oznámila skvelú kolaboráciu s troma umelkyňami, s ktorými vytvorila sériu dizajnových, bytových doplnkov, teraz uvádza ďalšiu kolaboráciu.

H&M predstavuje kolaboráciu s Johnom Boyega

H&M vo svojich kolaboráciách nespomaľuje, práve naopak, pridáva na intenzite. Len nedávno značka oznámila skvelú kolaboráciu s troma umelkyňami, s ktorými vytvorila sériu dizajnových, bytových doplnkov, teraz uvádza ďalšiu kolaboráciu. Tentokrát unikátne módne kúsky pripravila pre pánov v kolaborácii s populárnym hercom Johnom Boyega.

Rodeného Londýnčana, držiteľa prestížnej ceny Golden Globe môžete poznať z filmov Star Wars alebo Pacific Rim. Teraz pre značku H&M pripravil pánsku kolekciu plnú univerzálnych, nadčasových kúskov, ktorými osviežite každý pánsky šatník. Kolekcia Edition by John Boyega je súčasťou pánskej línie, ktorá posúva hranice udržateľnej módy. Kombinuje kúsky inšpirované pracovnou módou s kvetinovými či batikovanými potlačami. Celá kolekcia bola vyrobená z udržateľných materiálov a využíva látky ako organická bavlna či recyklovaný nylon, poleyster a viskóza.

3024 Edition PR Products Portrait 300ppi 1  3024 Edition PR Products Portrait 300ppi 7  3024 Edition PR Products Portrait 300ppi 12 

V kolekcii nájdete versatilné, multifunkčné jesenné kúsky ako bundy, košele, tričká, kabát, nohavice, ale aj svetre a mikiny či rôzne doplnky. Niektoré využívajú klasické prvky z pánskej módy, na aké sme zvyknutí, iné zase siahajú do menej typických elementov a pridávajú tak jednotlivým modelom na výnimočnosti. Za pozornosť stojí napríklad kockovaný kabát v jemne oversized strihu, ktorý je vyrobený z prémiovej recyklovanej vlny. Ako protipól ku kabátu stojí prešívaná bunda vyrobená z inovatívneho materiálu Vegea™, ktorá sa dokáže v momente zmeniť na vestu.

3024 Edition PR Products Portrait 300ppi 16  3024 Edition PR Products Portrait 300ppi 18  3024 Edition PR Products Portrait 300ppi 20 

Kolekciu dopĺňajú jednoducho nositeľné košele vo voľnom strihu, ale aj komfortné roláky či spomínané tričká. Ponuku uzatvárajú doplnky ako šiltovka, tenisky a priestranná nákupná taška.

3024 Edition Camp PR Portrait 300ppi 1

Edition by John Boyega sa dostane do predaja už 28.októbra v predajniach H&M a online na webe značky.

Foto: H&M

781

Súvisiace články