Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. október 2021

Kvety do šatníka každej ženy

Kvety v sebe nesú nielen nadčasovú krásu a romantiku, ale aj prírodný element a divokosť, nespútanosť. Zrejme táto unikátna kombinácia nás - ženy, ku kvetom priťahuje.

Kvety do šatníka každej ženy

Kvety v sebe nesú nielen nadčasovú krásu a romantiku, ale aj prírodný element a divokosť, nespútanosť. Zrejme táto unikátna kombinácia nás - ženy, ku kvetom priťahuje. Dopriať si ich však môžeme aj v inej podobe, svoje pevné miesto totiž majú aj v móde. Teraz si ich môžeme vychutnať v novej Floral kolekcii značky Dedoles.

Kolekcia spodnej bielizne Floral bola vytvorená pre všetky ženy, bez ohľadu na vek, typ postavy či štýl obliekania. Všetky totiž máme jednu vec spoločnú - v spodnej bielizni sa chceme cítiť nielen atraktívne, ale aj pohodlne. Táto kolekcia tieto dva elementy prepája.

DEDOLESsisov preview003 min

Inšpirácia prírodou

Kvety sú jemné a ženské zároveň, no takisto vynikajú svojou prírodnou silou. Značka Dedoles vytvorila 5 kvetinových vzorov, každý iný a zaujímavý úplne odlišným spôsobom. V kolekcii dominujú neutrálne, zemité farby, ktoré pôsobia nadčasovo a elegantne, no pritom si zachovávajú svoju modernú tvár. Dominujú v nich farby ako bordová, hnedá, staroružová, béžová či zelená. Na jednej strane pôsobia romanticky a na druhej veľmi chic.

Classic Bralette Autumn Garden menšia min Classic Bralette Autumn Joy menšia min Classic Bralette Eucalyptus menšia min

Prírodné materiály

Prírodná filozofia je v kolekcii zastúpená aj výberom materiálov. Podprsenky a nohavičky sú totiž vyrobené zo organickej bavlny, modalu a elastanu, ktoré zabezpečujú nielen príjemné nosenie, ale aj priedušnosť. Modal, tiež známy ako umelý hodváb, sa vyrába z druhu viskózy, ktorá je takisto prírodným materiálom. Obľúbený je kvôli svojej jemnosti a skvelému odvádzaniu potu. Elastan zase zabezpečuje pružnosť. Oragnická bavlna pochádza z udržateľných zdrojov, kde sa nepoužívajú škodlivé pesticídy, herbicídy a iné chemické hnojivá. Farbenie takejto bavlny takisto prebieha bez chemických farbív. Vďaka tomuto je výsledná bavlna mäkkšia a jemnejšia.

Classic Bralette Autumn Joy 28 min

Oslava ženskosti

V kolekcii Floral nájdete moderný typ podprsenky v trojuholníkovom strihu, ktorý je obľúbený svojou univerzálnosťou. Vzhľadom na to, že nemá kostice je omnoho pohodlnejšia ako klasická podprsenka, no pritom poskytuje dostatočnú oporu. Košíčky sú jemne vystužené, avšak výstuž je vyberateľná. Ramienka si jednoducho dĺžkovo nastavíte, avšak prispôsobiť si ich môžete aj podľa typu trička, ktoré práve na sebe máte. V zadnej časti majú ramienka umiestnený háčik, ktorým ich môžete na chrbte spojiť a tým zabezpečíte, aby vám napríklad spod tielka ramienka nevykúkali.

High Waisted Briefs Meadows and Fields menšia min High Waisted Briefs Rosehip menšia High Waisted Briefs Eucalyptus menšia min

Aby bol však set kompletný, v kolekcii nájdete aj ladiace nohavičky. Tentokrát dizajnéri v Dedoles zvolili čoraz populárnejší a aktuálne veľmi moderný typ nohavičiek s vysokým pásom. Okrem toho, že ide o pohodlný typ nohavičiek, opticky predĺžuje nohy a formuje postavu presýpacích hodín, vďaka čomu si získal popularitu u svojich nositeliek.

Ak však chcete tento set spodnej bielizne doplniť čerešničkou na torte, dopriať si k nemu môžete aj ponožky s rovnakým dizajnom!

Classic Bralette Rosehip 19 min

Celú kolekciu Floral značky Dedoles nájdete v predaji v predajniach značky, ale aj online na https://www.dedoles.sk/

Foto: Dedoles

    832

    Súvisiace články