Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. október 2021

Umenie talianskej spodnej bielizne v kolekcii Corsetry

Keď si predstavíme taliansky štýl, ihneď nám ako prvé napadnú synonymá ako sofistikovanosť a ženskosť. Talianky majú jednoducho v sebe silnú, ženskú energiu, ktorú dokážu za každých okolností pretaviť aj do svojich outfitov.

Umenie talianskej spodnej bielizne v kolekcii Corsetry

Keď si predstavíme taliansky štýl, ihneď nám ako prvé napadnú synonymá ako sofistikovanosť a ženskosť. Talianky majú jednoducho v sebe silnú, ženskú energiu, ktorú dokážu za každých okolností pretaviť aj do svojich outfitov. Presne taká je aj najnovšia kolekcia značky Intimissimi, ktorá tú povestnú silu ženkosti predstavuje v kolekcii Corsetry.

Značka Intimissimi je známa svojim prepojením remeselného umenia a moderného ducha. Využíva zvodné čipky, nadčasové farby, lichotivé strihy a príjemné materiály, zabezpečujúce nielen krásny vizuál, ale aj vysoký komfort nosenia. Toto všetko sa spojilo aj v najnovšej kolekcii Corsetry.

Táto kolekcia vyniká svojou zvodnosťou, ktorá neuberá na pohodlí a nositeľnosti. Je plná neutrálnych farieb ako čierna a biela, ale jemne výraznejších tónov ako napríklad horičová. Zároveň však poskytuje široké možnosti výberu, od pohodlných a hravých braletiek až po zmyselne strihané podprsenky inšpirované korzetmi. Z každého kúsku je cítiť dôraz na estetiku a precízne vypracovanie.

Hravá nevinnosť

Každý by mal mať vo svojej výbave set spodnej bielizne v nude farbe. Ak však hľadáte niečo neobyčajné, no pritom stále univerzálne a zároveň dizajnovo krásne, v kolekcii Pretty Flowers nájdete presne takúto výnimočnú kombináciu. Moderné strihy, neutrálne farby a oku-lahodiace farebné kombinácie sa v nej spájajú s jemným nádychom sexepílu a hravosti. Vyberte si typ podprsenky či štýl nohavičiek podľa toho, čo sa vám najlepšie nosí. Ponuka je bohatá.

RB1294CSBD1294 vertical

Klasika s moderným duchom

Niekedy sú tie najklasickejšie veci jednoducho najlepšou voľbou. V kolekcii Sweet Temptation sa budete cítiť nielen krásne a sebavedomo, ale aj pohodlne. Je plná kúskov, ktoré v sebe kreatívne kombinujú sexepíl a dokonalý komfort. Podčiarknite svoje krivky a vyzdvihnite svoju ženkosť, avšak nevzdajte sa pohodlia. Vybrať si môžete z mnohých modelov, ktoré môžete striedať podľa nálady.

RSD1428 SCD1428PVD866 CHESTNUT 00585 R1

Odvaha skrytá pod odevom

Niekedy naše najväčšie zbrane nemusia byť ihneď viditeľné, môžeme ich ukrývať aj pod oblečením. Kolekcia Sensual Femininity vyzdvihuje našu najženskejšiu stránku, no pritom je vkusná a sofistikovaná. Tajomnú čiernu podčiarkujú zaujímavé detaily, prestrihy či remienky, ktoré vytvárajú unikátny vzhľad, no pritom strategicky dotvárajú zmyselnú atmosféru. 

hero RBD1435SPD1435

Nežná čistota

Na úplne opačnom spektre sa zase nachádza kolekcia Made In Heaven, ktorá v každej z nás prebudí vnútorného anjela plného nehy. Inšpirovaná je pôvabom 60.rokov a vďaka vyšívaným kvetinám pôsobí skutočne jemne a čisto. Moderné a pohodlné strihy z nej však robia perfektnú voľbu na každodenné nosenie. V ponuke môžete objaviť niekoľko rôznych typov podprseniek, rôzen strihy nohavičiek, ale dokonca aj pyžamá.

hero RSD1430SPD1430

Foto: Intimissimi

922

Súvisiace články