Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. september 2021

Ženy ako inšpirácia v móde aj živote

Ženy pre online obchod s módou Answear.sk predstavujú nekonečný zdroj inšpirácie. Výber produktov, ktoré môžete vonline obchode nájsť, ale aj samotná tvorba módnych kúskov pod vlastnou značkou answear.LAB je preto vždy do veľkej miery ovplyvnená potrebami a životným štýlom rôznych typov žien.

Ženy ako inšpirácia v móde aj živote

Ženy pre online obchod s módou Answear.sk predstavujú nekonečný zdroj inšpirácie. Výber produktov, ktoré môžete v online obchode nájsť, ale aj samotná tvorba módnych kúskov pod vlastnou značkou answear.LAB je preto vždy do veľkej miery ovplyvnená potrebami a životným štýlom rôznych typov žien. Teraz sa však ženy stali doslova múzou pre najnovšiu kolekciu, ktorá dostala názov GIRL POWER, ale aj pre blížiaci sa event INŠPIRATÍVNE ŽENY.

 

Kolekcia pre všetky ženy

Kolekcia GIRL POWER značky answear.LAB poukazuje na nezdolateľnú silu žien, ich potreby a ciele, ale aj sny. „Touto kolekciou som chcela vytvoriť niečo viac ako len bežné oblečenie, vyjadriť viac ako len módny prvok. Preto sú známe symboly podporené motivačnými výrokmi, ktoré nabádajú mať odvahu, siahnuť na dno svojich možností a mať odhodlanie skúšať nové veci. Pri tvorbe každej kolekcie si musím byť istá, že si nájde svoje miesto vo svete a nebude len interpretáciou trendov danej sezóny, "povedala Agnieszka Korsak, managerka značky answear.LAB.

GIRL POWER3406R min  GIRL POWER2959R min 

Táto kolekcia bola poňatá ako kapsulový šatník, ktorý poskytuje široké možnosti kombinovania a vytvárania outfitov podľa životného štýlu, osobného vkusu či príležitostí, s ktorými sa ženy počas svojho života môžu stretávať. Zároveň reprezentuje ich silu, odvahu a vzájomnú podporu, bez ohľadu na to, kde žijeme a odkiaľ pochádzame. Kolekcia GIRL POWER je preto rôznorodá, romantická aj rebelská, no najmä univerzálna. Nájdete v nej všetko, čo by váš šatník mohol potrebovať, od teplákových súprav až po formálnejšie kúsky ako košele či LBD. Kolekcia je, samozrejme, eco-friendly, vyrobená je z certifikovaných ekoligických materiálov ako bambus, bavlna či tencel. Koža, ktorá bola využitá na výrobu doplnkov ako tašky či topánky zase pochádza z vedľajšej produkcie udržateľného hospodárstva.

GIRL POWER3183R min  GIRL POWER3398R min  GIRL POWER3714R min 

Keď ženy pomáhajú ženám

Ženskú silu však online obchod s módou Answear.sk posúva ešte o niečo ďalej, a preto túto kolekciu prepojila s podporou Karpatskej nadácie. Tá na Slovensku funguje už 27 rokov a venuje sa podpore, vzdelávananiu a poradenstvu v komunitách, ktoré to potrebujú. Zároveň pomáha so zlepšovaním postavenia žien na trhu práce. Výťažok z predaja tejto kolekcie preto poputuje na konto tejto nadácie.

Event Inšpirativne ženy

Inšpiratívne ženy

Na tému inšpiratívnych žien však nadväzuje aj blížiaci sa event Inšpiratívne ženy, ktorý módny obchod Answear.sk pri príležitosti uvedenia tejto kolekcie spúšťa. Večer so zaujímavými hosťkami tak bude plný inšpirácie a motivácie, ktoré ocení každý divák. Uskutoční sa v bratislavskom HubHube, a pre tých, ktorí to majú do Bratislavy ďaleko alebo jednoducho nestíhajú, je prirpravený livestream. Súčasťou tohto eventu však bude aj skvelý sprievodný program, napríklad beauty kútik či ochutnávka vín. Tešiť sa však môžete aj na vystúpenia troch zaujímavých žien - Kataríny Linczényiovej, mentorky mentálnej reziliencie a stres manažmentu, Sandry Svitekovej, vyštudovanej učiteľky a známej Youtuberky vo sfére edutainmentu v rámci histórie, a Moniky Belmechri, konateľky spoločnosti Gam’s. Každá z týchto žien funguje v inom prostredí a aj ich životné štýly sú odlišné, a preto bude zaujímavé sledovať, ako svoje denno-denné výzvy zvládajú.

Katka a SandraKatka a Sandra

Event Inšpiratívne ženy sa uskutoční v bratislavskom HubHub už 1. októbra. Vstupenky na event si môžete zakúpiť na https://eshop.akcnezeny.sk/.../inspirativne-zeny-hubhub.../, alebo vstupenky na livestream tu https://eshop.akcnezeny.sk/.../inspirativne-zeny-live.../. Celý výťažok zo vstupného takisto poputuje na konto Karpatskej nadácie.

Foto: Answear

799

Súvisiace články