Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. september 2021

Ako nosiť sako túto jeseň?

Opäť tu máme jeseň, obdobie, z ktorého máme častokrát zmiešané pocity. Na jednej strane je to krásny čas v roku, kedy to hýri farbami a romantickou atmosférou, na druhej strane nám chýba leto.

Ako nosiť sako túto jeseň?

Opäť tu máme jeseň, obdobie, z ktorého máme častokrát zmiešané pocity. Na jednej strane je to krásny čas v roku, kedy to hýri farbami a romantickou atmosférou, na druhej strane nám chýba leto. Avšak jeseň je jedno z najideálnejších období pre módu pretože ponúka široké možnosti stylingu. Jedným z must-have kúskov je jednoznačne sako, s ktorým môžete vytvárať najrôznejšie outfity.

@vitaliia

Sako je presne ten kúsok, ktorý zapadne do každého šatníka, bez ohľadu na váš štýl, typ postavy alebo vek. Vďaka svojej univerzálnosti totiž otvára široké možnosti nosenia, od ležérnych a šprotových outfitov až po ženskú rafinovanosť.

Nosia sa najrôznejšie verzie saka, ši už oversized s výraznými ramenami, ktoré majú príjemný retro nádych, alebo sofistikované predĺžené verzie, vzorované modely, ale aj modely v rôznych materiáloch, napríklad koži či menčestri. Práve toto široké spektrum umožňuje zaradiť sako skutočne do každého šatníka.

Skvelou voľbou na každodenné nosenie je bezpochyby klasická kombinácia saka a džínsov, ktorá pôsobí ležérne a zároveň uhladene. K tomu vám už postačí len obyčajné tričko alebo košeľa, a váš outfit na bežný pracovný alebo voľný deň je na svete. Ak máte chuť na ešte viac športový look, hoďte pod sako mikinu s kapucňou a nezabudnite na tenisky.

Počas teplejších dní si však vystačíte aj so sakom v kombinácii so šortkami, minisuňou alebo šatami. V iné dni, keď chcete vytvoriť o niečo sofistikovanejší look, siahnite po dlhších pletených šatách, ktoré spolu so sakom vytvoria skutočne chcic výsledok. Aby ste dosiahlu elegantný look, kombinujte farby tón v tóne alebo vytvorte monochromatické kombinácie.sak

Inšpirujte sa našou galériou aj vy a vytvorte štýlové jesenné outfity, v ktorých sa budete cítiť nielen príjemne, ale zároveň budete pôsobiť nenútene chic.

Foto: Instagram

1450

Súvisiace články