Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. september 2021

Farby do prechodného počasia

Prechodné obdobie medzi letom a jeseňou, kedy to nevyzerá ani na jednu sezónu, je ideálne na prepájanie letných a jesenných prvkov. Po farebnej stránke môžeme stále využívať hravé, dobrodružné letné farby, avšak zabúdať nemusíme ani na jesenné kalsiky.

Farby do prechodného počasia

Prechodné obdobie medzi letom a jeseňou, kedy to nevyzerá ani na jednu sezónu, je ideálne na prepájanie letných a jesenných prvkov. Po farebnej stránke môžeme stále využívať hravé, dobrodružné letné farby, avšak zabúdať nemusíme ani na jesenné kalsiky. Tieto farby skvelo doplnia vaše outfity počas tohto prechodného obdobia.

Kobaltová

Výrazná kobaltová je ako stvorená do počasia, ktoré niekedy vyzerá ako jeseň a inokedy ako leto. Je žiarivá, avšak zároveň sofistikovaná a pôsobí elegantne. Dá sa preto skvelo využiť v rôznych outfitoch a na rôzne príležitosti.

@vitaliia

Limetková

Zelená bola jednou z najobľúbenejších farieb tohto leta a vychutnať si ju môžeme ešte aj počas tohto obdobia. Napríklad výrazná limetková farba perfektne ozvláštni akýkoľvek jesenný outfit, do ktorého prinesie žiarivosť a unikátnosť.

leoniehanne@leoniehanne

Čierna

Zabundúť však nemôžeme ani na klasiku, akou je čierna farba. Pokiaľ ste sa jej v lete vyhýbali, teraz prišiel jej čas. Stavte však na materiály, ktoré podčiarknu jej eleganciu a sofistikovanosť. Skvelou voľbou je napríklad hodváb, satén, kašmír či kvalitná bavlna a brúsená koža.

anoukyve@anoukyve

Oranžová

Oranžová je obľúbenou jesennou farbou, ktorá nám pripomína farebnosť prírody počas tohto ročného obdobia. Nadväzuje však aj na letnú módu pretože práve táto farba patrila k tým naobľúbenejším. Vynikne takmer na akomkoľvek kúsku a hodí sa každému.

femmeblk@femmeblk

Ružová

Ak by sme mali vybrať len jednu farbu, ktorá ovládla leto, bola by to práve ružová. Nosiť sa preto bude aj v prechodnom období či na jeseň, kedy prinesie do každého outfitu príjemnú farebnosť. Kombinujte ju s inými výraznýmio farbami, alebo stavte na mixovanie v rámci neutrálnych a prírodných tónov.

lissyroddyy @lissyroddyy

Foto: Instagram

1299

Súvisiace články