Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. august 2021

Čo je trendy na pláž túto sezónu?

Outfit na pláž by mal spĺňať dve základné podmienky – byť pohodlný a praktický. Najčastejšie sú podstatou takéhoto outfitu plavky, ktoré potom dokombinujeme s niečím praktickým.

Čo je trendy na pláž túto sezónu?

Outfit na pláž by mal spĺňať dve základné podmienky – byť pohodlný a praktický. Najčastejšie sú podstatou takéhoto outfitu plavky, ktoré potom dokombinujeme s niečím praktickým. Medzi základné voľby patria napríklad šortky, šaty, tuniky, šatky alebo aj rôzne kimonové župany a podobne. Čo je trendy na pláž túto sezónu?

letné trendy móda inšpirácia pláž plážové trendy must have

Ktoré trendy musíš mať toto leto v šatníku?

Medzi základné trendy, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadnej dámy patria bezpochyby klobúk a okuliare. Ideálne okuliare môžete nájsť napríklad na https://answear.sk/k/on/doplnky/okuliare Klobúky sú nesmierne estetické, dotvárajú outfit a sú napríklad ideálne aj na fotky. Najčastejšie a najneutrálnejšie sú slamené klobúky, ktoré sa dobre kombinujú a môžete si ich vyberať v mnohých prevedeniach. V roku 2021 sa však do popredia dostali znova aj látkové klobúky, ktoré môžete nosiť aj na bežné nosenie a využijete ich aj na pláži.

Základom na pláž sú samozrejme plavky. V roku 2021 sú veľmi štýlové celé plavky, ale rovnako môžete siahnuť aj po klasických bikinách. Zaujímavé tipy predstavujú napríklad plavky s vysokým pásom alebo rôznym zaujímavým zdobením. Ak chcete byť obzvlášť trendy siahnite po zaujímavých vzoroch alebo výrazných farbách. Plavky na answear.sk ponúkajú široký sortiment strihov, vzorov a farieb, z ktorých si vyberie každý.

Posledným kúskom sú topánky. Na pláž sú najvhodnejšou voľbou šľapky alebo sandále. Sú pohodlné a na krátke trasy priam ideálne. Šľapky v neutrálnych farbách sa zároveň dobre kombinujú a tak sú ideálnou voľbou ak sa chcete zbaliť do malej batožiny na dovolenku. Trendy sandále pre rok 2021 sú rôzne s viazaním okolo nohy, ktoré vyzerajú sofistikovane a sexy. Vyberte si svoje šľapky alebo sandále na https://answear.sk/k/ona/obuv/slapky-a-sandale Okrem základu v podobe pokrývky hlavy, plaviek a topánok potrebujete aj nejaký kus oblečenia. Veľmi populárne sú šaty, pretože sa jednoducho kombinujú a viete si ich rýchlo vyzliecť. Trendy pre rok 2021 sú pre maxi šaty, midi šaty, ale aj mini šaty. Veľmi obľúbené sú rôzne vzory (napríklad nesmrteľné kvetinové), ale aj jednofarebné. Do popredia sa v tomto roku dostáva aj ľanový materiál, ktorý je nesmierne populárny a na leto úžasný.

Medzi trendy na rok 2021 patria aj výrazné kúsky s logom značky. Či už ide o tričká, šľapky, či botasky, výrazné logo takýto kúsok osvieži. Zároveň sú väčšinou takéto kúsky omnoho kvalitnejšie. Ak teda chcete tvoriť pohodlné, zaujímavé a trendy outfity, mali by ste siahnuť po takomto kúsku. Ten svoj si môžete nájsť napríklad na https://answear.sk/m/converse

 

1. shutterstock 1033508950

Ako si vybrať plavky podľa postavy?

Plavky je vždy potrebné vyberať s kritickým okom a snažiť sa vyzdvihnúť svoje prednosti. Ak napríklad nie ste spokojná s vašim bruškom a nemáte veľký dekolt, môžete siahnuť po celých plavkách, ktoré budú viac vykrojené v spodnej časti a tak presunú pohľady na vaše dlhé nohy a krásny zadok. Naopak pokiaľ chcete upozorniť na váš dekolt, zvoľte model, ktorý ho jemne ukazuje. Akákoľvek postava môže v plavkách vyzerať sexy. Pri výbere však treba skúšať rôzne strihy.

Základom preto, aby ste sa cítili na pláži dobre je zdravé sebavedomie. Nesnažte sa skrývať svoje telo a užívajte si pobyt na pláži a letné lúče slnka na vašej pokožke. Nikto nemá dokonalé telo, aj keď fotky na Instagrame môžu vyzerať dokonalo. Pri výbere a snažte siahnuť po kúskoch, v ktorých sa cítite dobre a uvidíte, že budete vyzerať sexy a zároveň sa cítiť pohodlne. Outfit potom môžete doplniť aj rôznymi zaujímavými doplnkami, ktoré nájdete na https://answear.sk/m/swarovski

Zdroj obrázka 1: DisobeyArt / Shutterstock.com
Zdroj obrázka 2: dotshock / Shutterstock.com

1019

Súvisiace články