Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. august 2021

Párty trendy na leto

Po dlhom období, kedy sme si nemohli vychutnávať spoločenské udalosti sa na najrôznejšie oslavy či párty teší väčšina z nás. O to viac to platí v prípade letných večierkov, ktoré jednoducho ku dobrodružnej, uvoľnenej atmosfére patria.

Párty trendy na leto

Po dlhom období, kedy sme si nemohli vychutnávať spoločenské udalosti sa na najrôznejšie oslavy či párty teší väčšina z nás. O to viac to platí v prípade letných večierkov, ktoré jednoducho ku dobrodružnej, uvoľnenej atmosfére patria. Či už sa chystáte na oslavu narodenín najlepšej kamarátky alebo na večierok v štýlovom beach clube na dovolenke, poradíme vám, aké kúsky dominujú v party wear trendoch.

Trblietky

Zrejme nazákladnejším prvkom, s ktorm si každý spája oslavy či večierky sú trblietky. Dlho sme nemali možnosť obliecť sa do lesku a ligotu, preto si to teraz vynahrádzame. Nosia sa v najrôznejších podobách, na oblečení aj doplnkoch, pričom skvelo vyniknú najmä vo forme detailov.

@pepamack 

Barbie podpätky

Táto sezóna je jednoznačne o podpätkoch pretože tenisky sme nosili až príliš dlho. Veľkým trendom však sú popätky v ružovej farbe, keďže práve ružová je hitom sezóny. Je perfektnou letnou voľbou pretože pôsobí sexi a dievčensky, no zároveň dokáže rozžiariť akýkoľvek outfit.

gildaambrosio@gildaambrosio 

Sexi silueta

Sexepíl nemusí znamenať iba výstrihy a krátke sukne. Veľmi zmyselne pôsobia úzke strihy, ktoré krásne zvýrazńujú krivky a postavu. Práve preto túto sezónu ovládli bodycon šaty či sukne, ktoré nenúteným spôsobom podčiarkujú ženkosť.

aminamuaddi@aminamuaddi 

Zmyselné výstrihy

Výstrihy sa túto sezónu nosia novými, kreatívnymi spôsobmi, častokrát tam, kde by ste ich nečakali. Netypické prestrihy či výstrihy dokážu oživiť aj ten najnudnejší outfit. Nebojte sa preto odhaleného chrbta či sexi vstrihov na bruchu, bokoch či dokonca nohách.

126074336 230249741783587 3543294127425961365 n@fongminliao 

Na nitke

Ak ste fanúšikom kardigánov, určite vás osloví najnovší trend, ktorý prepája elegantnú stránku tohto kúsku so sexepílom. Najnovšie sa totiž nosia kardigány len s jediným gombíkom, ktorý drží celý kúsok pokope. Zahaľuje len to najjdôležitejšie, no pritom pôsobí stále chic.

emilisindlev@emilisindlev

Foto: Instagram

949

Súvisiace články