Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. august 2021

Kabelka, ktorá ovládla leto

Status kabelky leta si bezkonkurenčne tento rok vybojoval model Jodie z dielne značky Bottega Veneta. Obľúbili si ho známe osobnosti či uznávané módne ikony.

Kabelka, ktorá ovládla leto

Status kabelky leta si bezkonkurenčne tento rok vybojoval model Jodie z dielne značky Bottega Veneta. Obľúbili si ho známe osobnosti či uznávané módne ikony. Ako túto kabelku nosia a prečo si ich získala?

@hoselsa

Značka Bottega Veneta si užíva na módnom výslní už niekoľko sezón. Odvtedy, ako jej vedenie prevzal Daniel Lee stihla vytvoriť niekoľko IT kabeliek, za ktorými sa doslova bláznili mnohé svetové módne ikony. Najskôr to bola Casette a teraz je to Jodie.

Model Jodie je dostupný v najrôzenšjích variáciách, farbách a veľkostiach, pričom známe osobnosti sa neboja experimentovania. Túto kabelky využívajú na zvýraznenie svojho outfitu. Keďže Jodie využíva charakteristickú prepletanú štruktúru, okamžite dokáže osviežiť akkoľvek outfit, či už je jednoduchý a elegantný, alebo street wearovo odvážny.

Zrejme práve unikátny vzhľad tejto kabelky zaujal aj známe módne ikony, ktoré Jodie nosia na rôzne spôsoby. Skvelo dopĺňa minimalistické, moderné šatníky, ktoré sú založené na základných farbách, ale aj výraznejšie outfity plné farieb.

Foto: Instagram

1100

Súvisiace články