Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. august 2021

Model Style: Plavkové trendy

Štýlové modelky sa podobne ako zvyšok sveta vydali na letné dovolenky. Sexi jednodielne Ak ste si mysleli, že jednodielne plavky nie sú sexi, o opaku vás presvedčí napríklad Barbara a jej výber.

Model Style: Plavkové trendy
Štýlové modelky sa podobne ako zvyšok sveta vydali na letné dovolenky.

Sexi jednodielne

Ak ste si mysleli, že jednodielne plavky nie sú sexi, o opaku vás presvedčí napríklad Barbara a jej výber. Siahnite po zaujímavom modeli so zvodným detailom, ktorý okamžite premení jednodielný model na sexi kúsok.

@realbarbarapalvin

80's style

Ak máte radi retro trendy, určite vyskúšajte plavky inšpirované 80.rokmi. Tie sa môžu výrazne líšiť už len materiálom. Zaujímavé štruktúry, bandeau topy alebo kovové či drevené detaily si obľúbila aj Jasmine.

jastookes@jastookes

Trblietavé

Jedným z najväčších plavkových trendov tohto leta sú trbliekty. Nosia sa najrôznejšie typy trblietopk, od tých väčších až po miniatúrne, ktoré krásne odrážajú svetlo. Vybrať si môžete z jednodielnych alebo bikín.

romeestrijd@romeestrijd

Sporty

Veľmi praktickým trendom sú plavky inšpirované športovými aktivitami. Nielenže sú skvelé na rôzne vodné či plážové športy, ale zároveň vyzerajú veľmi chic. Nosia sa napríklad modely s krátkym a dlhým rukávom, prípadne predĺžené topy (tankini) a zaujímavo strihané jednodielne plavky.

laisribeiro@laisribeiro

Zaväzovacie

Najrôznejšie zaväzovacxie detaily a šnúrky môžeme vo veľkom vidieť v móde, nosia sa na topoch, blúzkach, šatách či sukniach, tak prečo to nevyskúšať aj s plavkami? Efektné prestrihy, rôzne variácie viazania dokážu vytvoriť veľmi unikátny vzhľad.

shaninamshaik@shaninamshaik

Retro kvety

Retro kvetiny sú veľkým módnym trendom, ktorý môžeme vidieť na šatách či blúzkach, avšak aj na plavkách. Nosia sa rôzne typy kvetín, od maličkých po veľké, no dôležité je, aby boli vo výrazných farbách, ktoré prinášajú do modelu retro element.

giizeleoliveira@giizeleoliveira

Štruktúrované

Toto leto sa nosia najrôznejšie štruktúry od “uterákovej” až po rebrovanú či “pokrčenú”. Aj jednoduchý model plaviek vďaka nim získava na unikátnosti. Skvelo vyniknú vo výrazných tónoch, ale aj v tých základných či prírodných. 

meganmwilliams@meganmayw

Foto: Instagram

799

Súvisiace články