Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. august 2021

Módne kabelky a batohy na leto - kolekcia toho NAJ

Leto je tu v plnom prúde, a to znamená, že všetci si chceme dopriať aj zaslúžený oddych a pohodu. Nosíme farebnejšie a voľnejšie oblečenie, ľahšiu a vzdušnejšiu obuv, a doplnky krémových či pastelových farieb.

Módne kabelky a batohy na leto - kolekcia toho NAJ

Leto je tu v plnom prúde, a to znamená, že všetci si chceme dopriať aj zaslúžený oddych a pohodu. Nosíme farebnejšie a voľnejšie oblečenie, ľahšiu a vzdušnejšiu obuv, a doplnky krémových či pastelových farieb. Čo sa týka kabeliek a módnych batohov, v lete sa väčšinou nosia vo svetlejších farbách, a z ľahších materiálov.
Nevyhnutný funkčný doplnok, ale aj magnet, talizman či symbol prestíže.

Vedeli ste, že správna kabelka je pre vás a pre váš úspech, niečo ako BMW či Mercedes pre bohatých podnikateľov? Ak ju zatiaľ nemáte, vybudujte si aj vy kolekciu tých najlepších kabeliek, a každý váš pohľad na ne poteší váš zrak i dušu.

Na webstránke eshopu ccc.eu/sk nájdete tie najmódnejšie a zároveň cenovo dostupné kabelky, ktoré si obľúbite, a ktoré sa rýchlo stanú vašimi milovanými každodennými kúskami. Tak ako šaty robia človeka, tak isto aj správne zvolená a oku lahodiaca kabelka, vám dokáže nielen zlepšiť náladu a zvýšiť sebavedomie, ale aj naštartovať váš úspech v biznise či v zamestnaní.

Sedemdesiat tašiek mala…

Či už chodíte do školy, do práce, na biznis podujatia alebo na rôzne kultúrne akcie, je viac ako isté, že jedna kabelka vám na to stačiť nebude. Vlastniť iba jednu-jedinú univerzálnu a každodenne používanú kabelku, je dnes viac-menej len utópia minimalistov, ktorí na žiadne spoločenské podujatia nechodia. V súčasnosti sa totiž bez niekoľkých základných kúskov určite nezaobídete.

A aké sú to tie základné kabelky, ktoré by mala vlastniť každá žena? Rozhodne jednu malú elegantnú kabelku k ´malým čiernym´, minimálne jednu praktickú zimnú a jednu veselšiu letnú kabelku do práce, jednu väčšiu a pevnejšiu shopperku na nákupy alebo k vode. Okrem toho určite využijete crossbody kabelku krížom cez plece alebo elegantný batôžtek na chrbát, keď chcete mať absolútne voľné a nezaťažené ruky.

Nie je žiadnym tajomstvom, že každá jedna žena má rada pekné veci, ale každá si vyberá iné. Jedna je zameraná na topánky, iná viac na šatky, rúže či parfumy, a ďalšia zas na kabelky. Žiaden problém! Pokiaľ to neruinuje váš rozpočet a nezapratáva celý váš byt, nie je na tom nič zlé, a občas si niečo užitočné a krásne určite dopriať môžete!

Kolekcia krásnych kabeliek

Či už v príjemných kamenných predajniach CCC, alebo na lákavom eshope CCC, tu aj tam nájdete skvelé produkty za perfektné ceny. Najväčšiu ponuku tohto obľúbeného obchodu tvoria elegantné celokožené, koženkové, syntetické ale aj textilné kabelky, a to rôznych farieb, tvarov a veľkostí.
Rovnako tak tu nájdete aj celokožené či koženkové peňaženky, opasky a elegantné dámske batohy rôznych štýlov a prevedení. Ak máte rady pohodlie, slobodu pohybu a voľné ruky, tak aspoň jeden takýto malý a šikovný batôžtek, by ste rozhodne mali mať tiež.

Módne batôžky s dvoma popruhmi sú praktické, pohodlné a navyše elegantné, takže sa nebudete hanbiť zobrať si ich nielen na prechádzku do lesa, ale aj na nákupy do mesta.

Od minikabeliek až po shopperky

Vo všetkých obchodoch spoločnosti CCC, nájdete módne, praktické a ľahko kombinovateľné kúsky vo viacerých materiálových variantoch a farebných prevedeniach. Či už zháňate maličké listové minikabelky, trošku väčšie crossbody kabelky, veľké kabelky, do ktorých sa vám vmestí aj notebook, či obrovské shopperky na nákupy... v predajniach CCC ich určite nájdete!

Zdroj obrázka: Studio KIWI / Shutterstock.com

994

Súvisiace články