Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. august 2021

Letné trendy podľa Newyorčaniek

Newyorčanky sú nekonečným zdrojom modernej módnej inšpirácie, ktorá kombinuje mestský, kozmopolitný look s uvoľnenosťou a hravosťou. Nahliadli sme preto do ich šatníkov, kde sme našli množstvo letnej inšpirácie.

Letné trendy podľa Newyorčaniek
Newyorčanky sú nekonečným zdrojom modernej módnej inšpirácie, ktorá kombinuje mestský, kozmopolitný look s uvoľnenosťou a hravosťou. Nahliadli sme preto do ich šatníkov, kde sme našli množstvo letnej inšpirácie.

Vesta

Newyorčanky sú známe svojou schopnosťou nosiť elegantné alebo formálnejšie kúsky ležérnym spôsobom. Túto sezónu v ich letnom šatníku nechýbajú vesty v rôznych štýloch, najčastejšie inšpirované pánskymi oblekmi. Stačí k nim hodiť džínsy alebo široké nohavice a chic outfit je na svete.

@hoskelsa 

Dreváky

Kontroverzný trend, ktorému na chuť neprišlo množstvo ľudí. Avšak Newyorčanky sa neboja ani tejto výzvy a v pohode s drevákmi pracujú v rámci svojich každodenných outfitov. Skvelou voľbou sú napríklad v kombinácii s letnými setmi, so šortkami v rôznom štýle, aj so šatami a midi či maxi sukňami.

laurenladnier@laurenladnier

Flip-flopy

Toto leto je o modernej verzii flip-flopov. Pokiaľ vás dreváky nepresvedčili a chcete vyskúšať štýl a lá Newyorčanka, tento typ obuvi vám nesmie chýbať. Zvoliť môžete verziu bez podpätku, na vyššej platforme, ale pokojne aj s kitten heel. Nosiť sa dajú takmer so všetkým.

annaasaber@annaasaber

Letné sety

Práve Newyorčanky stoja za zrodom trendu letných setov a preto nemôžu chýbať v ich šatníkoch. Nosia sa najrôznejšie kombinácie kúskov, napríklad šortky a košeľa s krátkym rukávom, dlhé nohavice a košeľa, sukňa a košeľa a podobne. Vyberte si to, čo sa vám hodí najviac.

Bermudy

Bermudy si možno pamätáte z minulej sezóny, kedy boli veľkým hitom. V šatníkoch Newyorčaniek však hrajú úlohu stálic. Pôsobia o niečo sofistikovanejšie ako mini šortky, no zároveň zostávajú dostatočne ležérne a jednoducho kombinovateľné. Vybrať si môžete džínsovú alebo klasickú látkovú verziu.

farahpink@farahpink

Biela košeľa

Toto leto sa nezaobídu ani bez bielej košele. Je to must-have kúsok nielen na toto leto, pretože sa veľmi jednoducho kombinuje aj v rámci rôznych štýlov, príležitostí. Využiť sa dá aj ako ľahká vrchná vrstva, keď vás prekvapí chladnejší večer či ráno.

trustmebuythis@trustmebuythis

Háčkované kúsky

Háčkované kúsky sú tento rok veľkým hitom, nosia sa najmä retro kúsky inšpirované 70.rokmi, čo v praxi znamená výrazné farby a motívy a odvážne farebné kombinácie. Báť sa ich však nemusíte, skvelo sa kombinujú aj s jednoduchými kúskami, ktoré vybalansujú ich výrazný charakter svojim minimalizmom.

mfass@mfass 

Foto: Instagram

835

Súvisiace články