Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. august 2021

Must-haves sandále tohto leta

Polovica leta je síce za nami, no čaká nás ešte druhá. Preto nie je neskoro na oživie svojho šatníka a výberom tých správnych kúskov sa vám podarí do letnej módy priniesť závan kreativity.

Must-haves sandále tohto leta

Polovica leta je síce za nami, no čaká nás ešte druhá. Preto nie je neskoro na oživie svojho šatníka a výberom tých správnych kúskov sa vám podarí do letnej módy priniesť závan kreativity. Vyberte si z najpopulárnejších trendov tohto leta a spestri si svoj šatník zaujímavými sandálmi.

Flip-flopy s podpätkom

Flip-flop mánia nadobudla nové rozmery. Dôkazom toho sú modely s vyššom podpätkom, najčastejšie práve kitten, ktoré sa stali letnou výbavou zrejme každej štýlovej ženy. Sú navyše veľmi jednoducho mombinovateľné a vďala výške podpätku aj pohodlné a nositeľné počas celého dňa.

@samimiro

Výrazné farby

Toto leto patrí výrazných farbám, avšak netýka sa to len oblečenia, ale aj doplnkov a topánok. Sandále vo výrazných farbách si zamilovali mnohé influencerky a módne ikony, ktoré ich neváhajú kombinovať s ďalšámi výraznými tónmi, alebo nimi dopĺňajú neutrálne a základné farby.

aminamuaddi@aminamuaddi

Nové platformy

Hrubá platforma sa vrátila na scénu, avšak v novom looku. Nosia sa moderné verzie, ktoré kombinujú minimalistické tvary a jednoduché prvky, s hrubšou platformou inšpirovanou retro módou. Takéto pohodlné kúsky sú ako stvorené na celodenné nosenie.

fakerstrom@fakerstrom

Špicaté

Dlho sme sa nevedeli nabažiť hranatých špičiek, avšak toto leto už hlásia návrat aj špicaté modely. Nikdy síce nevyšli úplne z módy, avšak teraz získavajú modernú podobu, ktorá kombinujú oblé krivky so špicatou špičkou, vďaka čomu získavajú nový, moderný vzhľad.

pernilleteisbaek@pernilleteisbaek

Penový komfort

Aby sme nezabudli na ugly trendy, na scéne sú aj penové šľapky a sandále, ktoré sú sústredené na chunky dizajne a maximálnom pohodlí. Pôsobia objemne a tak trochu neohrabane, avšak pri správnom stylingu a najmä v kombinácii so street wearom sú veľmi efektné.

jessieandrews@jessieandrews

Foto: Instagram

779

Súvisiace články