Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. august 2021

Plavkové trendy inšpirované Francúzkami

Keď hľadáte sofistikovanosť a ženkosť, najlepšou inšpiráciou sú Francúzky. Ich preslávená charizma sa odráža aj vo výbere plaviek, ktoré zvolili pre túto letnú sezónu.

Plavkové trendy inšpirované Francúzkami

Keď hľadáte sofistikovanosť a ženkosť, najlepšou inšpiráciou sú Francúzky. Ich preslávená charizma sa odráža aj vo výbere plaviek, ktoré zvolili pre túto letnú sezónu. Ak potrebujete svoju dovolenkovú výbavu doplniť, inšpirujte sa obľúbenými kúskami štýlových žien z Francúzka.

Jednodielna klasika

Žiadne plavky nie sú elegantnejšie ako práve jednodielne. Vedia to aj Francúzky, ktoré majú vo svojej výbave minimálne jeden takýto model. Vybrať si môžete nadčasovú klasiku v čiernej alebo bielej, avšak aj výrazné farby na takomto modeli krásne vyniknú. Jednodielne plavky s hlbším výstrihom a zvýrazneným pásom sú navyše veľmi sofistikované.

@sabinasocol

Vintage

Francúzky rady využívajú vintage prvky vo svojom šatníku a nevyhýbajú sa im ani v prípade plaviek. Nezáleží pritom, ktorú dekádu si vyberiete, takmer všetky sú trendy a chic. Skvelo vyzerajú nohavičky s vysokým pásom, ktoré krásne vyformujú postavu, bandeau vrchné diely, ktoré pripomínajú napríklad 80.roky, či vysoko vykrojené plavky a lá 90.roky. Volány zase reprezentujú 60.roky. Vyberte si, čo sa vám najviac páči.

maralafontan@maralafontan

Zvieracie

Ak ste si mysleli, že na Francúzkach nikdy nezazriete zvieracie vzory, prekvapí vás ich obľuba takýchto potlačí práve pri plavkách. Rady nosia leopardie či hadie vzory, ktoré majú výrazný retro nádych, avšak v ich podaní sú vždy veľmi sofistikované. Takmer akýkoľvek vzor vyzerá na plavkách veľmi žensky, avšak dôležitý je v tomto prípade výber strihu. Ten by mal byť striedmejší, aby ste dosiahli skutočne sofistikovaný vzhľad Francúzok.

juliesfi@juliesfi

Ružové

Štýlové Francúzky sa nevyhýbajú ani trendom, avšak tie si dôkladne vyberajú. Túto sezónu podľahli napríklad populárnej ružovej farbe, ktorá pôsobí veselo, dievčensky a zároveň veľmi letne. Krásne vynikne v akomkoľvek strihu a štýle plaviek, pričom odtieň si môžete vybrať podľa preferencie, od jemných pastelov po Barbie ružovú až po hlbokú fuksiu. V prípade, že ste veľkým fanúšikom tejto farby, pokojne do toho choďte naplno a zlaďte k nim ešte cover-up, čiže plážové oblečenie a doplnky.

salome.mory@salome.mory

Foto: Instagram

802

Súvisiace články