Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. júl 2021

Letné must-haves podľa štýlových Talianok

Kozmopolitné Miláno, historický Rím, romantické Amalfi. Každý kút Talianska je iný a má svoju unikátnu atmosféru.

Letné must-haves podľa štýlových Talianok

Kozmopolitné Miláno, historický Rím, romantické Amalfi. Každý kút Talianska je iný a má svoju unikátnu atmosféru. Vedia to aj štýlové Talianky, ktoré nám predvádzajú skvelé letné outfity ideálne na dovolenku v Taliansku, nech už si vyberiete akékoľvek miesto. Využijete ich však aj bez toho, aby ste vycestovali do zahraničia.

Zavinovacie šaty

Éterické zavinovacie šaty v najrôznejších štýloch a farbách sú využiteľné na najrôznejšie príležitosti, či už do práce alebo na letný drink na dovolenke. Dokážu tiež krásne tvarovať siluetu a hodia sa skutočne každej postavy. K nim stačí doplniť jednoduché sandále a štýlový outfit je na svete.

@eleonoracarisi

Ovocné vzory

Talianky milujú ovocné vzory a nielen vtedy, keď sú práve trendy. Tak trochu patria ku ich charakteristickým kúskom a to najmä v lete. Citróny vás mysľou vezmú na Capri, avšak siahnuť môžete aj po ananásoch, čerešniach či ďalších ovocných vzoroch. Skombinovať ich môžete s džínsovinou, bielou farbou alebo pokojne aj ďalšími vzormi.

gabriellecaunesil @gabriellecaunesil

Kitten heels

Počas leta máme len málokedy chuť trápiť sa vo vysokých podpätkoch, ktoré pri vysokých teplotách nebývajú veľmi pohodlné. Talianky, ktoré sa podpätkov nechcú vzdať siahajú po skvelom kompromise v podobe kitten heels. Takáto výška podpätkov je nielen pohodlná, ale aj veľmi sofistikovaná.

erika boldrin@erika_boldrin

Široké nohavice

Jedným z najväčších letných trendov sú ľahké, široké nohavice, ktoré sa jednoducho nosia a sú veľmi praktické. Talianky ich zvyknú nosiť s obyčajným tielkom alebo košeľou, čím dosahujú elegantné, nadčasové outfity. Výhodou je, že takéto nohavice sa skvelo hodia do dovolenkového šatníka, ale aj toho každodenného.

dilettabonaiuti@dilettabonaiuti

Slamené kabelky

Slamené kabelky a prútené košíky síce nie sú typické len pre Talianky, ale ani tie sa im v lete vôbec nevyhýbajú. Skvelo dopĺňajú ich klasický štýl založený na ženkosti a romantike s mixom moderného prístupu. Ich využiteľnosť je takisto veľmi dôležitá, keďže sa dajú nosiť všade od pláže až po prechádzky mestom.

domisferra@domisferra

Oversized košeľa

Tento kúsok je veľmi vďačnou voľbou, ktorá sa dá využiť na mnoho spôsobov a štýlov. Nezáleží na tom, aký styling preferujete, skombinovať ju môžete s džínsami, šatami, širokými nohavicami, zaujímavými sukňami či šortkami. Jednoducho univerzálny kúsok, ktorý oceňujú aj štýlové Talianky.

lindatol @lindatol_

Farebné šatky

Do vlasov, cez boky, ako top. Zaujímavé farebné šatky sú veľmi versatilným kúskom, ktoré dokážu zmeniť svoju tvár podľa preferencie a príležitosti. Vedia to aj Talianky, ktoré sa ich neboja naplno využiť. Niekedy ich uviažu do vlasov a lá pirát, inokedy ich využijú namiesto topu alebo ako vrchnú vrstvu cez plavky. Ak by ste mali investvoať len do jedného letného kúsku, mala by to byť práve šatka.

dilettamenta@dilettamenta

Foto: Instagram

793

Súvisiace články