Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. júl 2021

Minimalistická outfitová inšpirácia

Minimalistické outfity sú sofistikované, štýlové a vždy elegantné. V lete vynikajú svoju čistotou ešte o čosi viac pretože nosíme skutočne málo vrstiev.

Minimalistická outfitová inšpirácia

Minimalistické outfity sú sofistikované, štýlové a vždy elegantné. V lete vynikajú svoju čistotou ešte o čosi viac pretože nosíme skutočne málo vrstiev. Ak by ste chceli takýto minimalistický outfit vytvoriť aj vy, inšpirujte sa našim výberom.

LBD & košeľa

Jednoduché kúsky, ktoré spolu vyzerajú mimoriadne chic. Obyčajné malé čierne, nezáleží na štýle či strihu, stačí si vybrať svoje obľúbené, ležérne šaty, cez ktoré prehodíte bielu pánsku košeľu. Môžete ju nechať rozopnutú alebo zviažete v páse a outfit je na svete. Čierno-biela kombinácia vytvorí elegantný efekt, avšak stále si zachováva svoju nedbalosť.

@mon.agar 

Crop top & široké nohavice

Široké nohavice sú túto sezónu mimoriadne trendy a v kombinácii s crop topom získavajú opäť nový look. krásne sa k nemu hodia elegantné či romantické blúzky, ale aj braletky či športovejšie tričká. Výber je na vás podľa toho, aký efekt dosiahnuť, elegantný a ženský alebo street wearový a moderný.

courtney flowers@courtney__flowers 

Košeľa s krátkym rukávom & šortky

Jedným z ďalších trendy kúskov je košeľa s krátkym rukávom. Tá sa hodí takmer ku všetkému, avšak našou obľúbenou kombináciou sú šortky. Kombinovať ich môžete tón v tóne, alebo môžete vytvoriť zaujímavý farbný, prípadne vzorový kontrast. Váš outfit bude veľmi chic, sofistikovaný a pritom dostatočne ležérny na každodenné nosenie na rôzne príležitosti.

emswells@emswells 

Džínsové bermudy & oversized košeľa

Bermudy sú aj túto sezónu veľmi obľúbenou voľbou pretože predstavujú kompromis medzi šortkami a dlhými nohavicami. Nepôsobia príliš odhaľujúco a preto sú skvelou voľbou aj do práce. Džínsová verzia bermúd je zase veľmi ležérna, vhodná na každodenné nosenie takmer kamkoľvek. Skvelo sa k nim hodí obyčajná košeľa, či už jednofarebná alebo prúžkovaná. 

smythsisters@smythsisters

Midi sukňa & košeľa

Ak máte radi sukne, túto sezónu určite siahnite po midi alebo maxi verzii, ktorú doplňte košeľou. Ako v predchádzajúcom prípade, siahnuť môžete po klasickej jednofarebnej alebo prúžkovanej, čím dosiahnete veľmi chic look. Avšak ak chcete do outfitu priniesť modernejší nádych, pokojne siahnite po košeli s krátkym rukávom a zaujímavým vzorom.

lydiajanetomlinson@lydiajanetomlinson

Foto: Instagram

1111

Súvisiace články