Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. júl 2021

Letné outfity zo základných kúskov

Aj napriek preplnenému šatníku niekedy nedokážeme vytvoriť outfit, ktorý sa nám páči. Na štýlový outfit na každodenné nosenie však nepotrebujete nič špeciálne, iba základné kúsky, ktoré určite nájdete aj vo svojom šatníku.

Letné outfity zo základných kúskov

Aj napriek preplnenému šatníku niekedy nedokážeme vytvoriť outfit, ktorý sa nám páči. Na štýlový outfit na každodenné nosenie však nepotrebujete nič špeciálne, iba základné kúsky, ktoré určite nájdete aj vo svojom šatníku. Inšpirujte sa týmito letnými outfitmi.

Crop tielko & džínsy

Aj napriek tomu, že ide o maximálne jednoduchú kombináciu, tielko a džínsy sú vždy oku-lahodiaca kombinácia. Skrátená verzia tielka prináša do outfitu nádych letnej nálady, a džínsy zase udržiavajú športového ducha. Pokiaľ je príliš teplo na klasické džínsy, pokojne ich nahraďte šortkami. Na vrch môžete hodiť košeľu, ktorú využijete počas chladnejších rán a večerov.

@amaka.hamelijnck 

Biele šaty + hodvábna šatka

Biela sa k leto veľmi hodí. Pôsobí čisto, romanticky a nevinne. Krásne sa dá kombinovať takmer s hocičím a využiť ju môžete v najrôznejších kúskoch. Avšak biele šaty sú ešte o level vyššie. Vyzerajú dievčensky a zároveň moderne. V kombinácii s hodvábnou šatkou vo vlasoch uviazanou na rôzne spôsoby vytvoríte veľmi chic look.

andi mun@andi_mun 

Tielko & saténová sukňa

Jednoduchá kombinácia s efektným výsledkom. Saténová sukňa je dnes už letnou klasikou, ktorá krásne zvýrazní postavu. Klasické tielko pridá do outfite viac nedbalosti a ležérnosti, vďaka čomu je takýto outfit vhodný na každodenné nosenie. Sukňu a tielko môžete ladiť tón v tóne alebo skúste namixovať rôzne farby či kombinácie vzorov.

sasha.mei@sasha.mei 

Šatkový top & šortky

Pred pár sezónami sme sa naučili využiť kalsickú saténovú šatku na uviazanie najrôznejších topov. Tento multifunkčný kúsok tak môžete teraz využiť v kombinácii s klasickými šortkami. Krásne vynikne kombinácia saténovej šatky a ľanových šortiek, ale vyskúšať môžete aj džínsové šortky, podľa toho, aký výsledok chcete navodiť - elegantný alebo športovejší.

courtney flowers@courtney_flowers 

Kardigán & šaty

Najjednoduchší outfit, ktorý vytvoríte doslova v priebehu sekúnd. Potrebujete k nemu len svoje obľúbené letné šaty a univerzálny kardigán. Ideálnou farbou kardigánu je biela, neutrálne odtiene béžovej alebo jemné pastely, ktoré podčiarknu letný vzhľad outfitu. Chunky kardigán pridá k šatám zaujímavý kontrast.

sophiesuchan@sophiesuchan

Foto: Instagram

944

Súvisiace články