Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. júl 2021

Mulberry predstavuje kolaboráciu s Alexou Chung

Určite sa zhodneme na tom, že Alexa Chung už dlhšiu dobu patrí k najštýlovejším ženám tejto planéty. Práve preto sa mnohé značky pokúšajú o vytvorenie zaujímavých kolaborácií práve s ňou, nie každému sa to však podarí.

Mulberry predstavuje kolaboráciu s Alexou Chung

Určite sa zhodneme na tom, že Alexa Chung už dlhšiu dobu patrí k najštýlovejším ženám tejto planéty. Práve preto sa mnohé značky pokúšajú o vytvorenie zaujímavých kolaborácií práve s ňou, nie každému sa to však podarí. Na konte však má už niekoľko takýchto štýlových kolaborácií vrátane značiek Barbour či Marks & Spencer. teraz si do portfólia pridáva ďalšiu anglickú značku - Mulberry.

Značka Mulberry je vo svete známa svojimi klasickými siluetami s nadčasovým chatakterom, ktoré milujú celebrity od holywoodskych herečiek až po britskú kráľovskú rodinu. Teraz pri príležitosti osláv 50.výročia značky sa Mulberry spojilo so svojou múzou, ktorá inšpirovala jednu z ich najikonickejších kabeliek pomenovanú práve po nej. V rámci tejto spolupráce značka uviedla 2 nové modely kabeliek a vynovené modely obľúbených modelov.

5adf420c 58d5 4c4a bcb0 eb21535c344b mulberry alexachung press crops withoutlogo4

Súčasťou kolaborácie je samozrejme aj ikonický model Alexa, ktorý vznikol v roku 2010, ale aj dva nové modely Little Guy a Big Guy. Alexa, ktorá je známa svojou schopnosťou miešať mestský a vidiecky štýl, glamour a punk, chcela do tejto kolaborácie priniesť viac kozmopolitného ducha. Preto bol model Alexa pretvorený pomocou pevnej kože, oproti jemnej, mäkkej koži, v ktorej sa Alexa doteraz vyrábala. Namiesto koženého popruhu má kabelka retiazku, čo podčiarkuje jej mestský vzhľad.

9e419547 2e5e 4b19 9732 76deef9c4715 mulberry alexachung press crops withoutlogo5

Little Guy a Big Guy sú zase veľmi moderné kabelky, ktoré vynikajú nielen svojim minimalizmom, ale aj nadčasovosťou a nositeľnosťou, avšak aj zaujímavými a prekvapivými detailmi, napríklad farbami a luxusne pôsobiacimi materiálmi. Big Guy je skvelý model napríklad do práce pretože má aj popruh, vďaka ktorému ho môžete nosiť aj v ruke, jednoducho sa kombinuje v rámci formálnejších alebo pracovných outfitov. Little Guy je zase jednoduchšia, menšia crossbody kabelka, vhodná na nosenie kamkoľvek, či už do mesta, na nákupy alebo na cesty.

62fb73f3 5b87 4562 8101 519e68b2b532 mulberry alexachung press crops withoutlogo3

Značke Mulberry, ale aj samotnej Alexe pri tejto kolaborácii záležalo aj na aspekte udržateľnosti a preto sú práve Little Guy a Big Guy vyrobené z udržateľnejších materiálov, napríklad zo zodpovedne farbenej kože, ktorá neznečisťuje životné prostredie.

e6ed3b58 8836 4101 a0cf acb2a56ac9ec mulberry alexachung press crops withoutlogo2

Celá kolekcia Mulberry x Alexa Chung je už v predaji na webe značky Mulberry.

Foto: Mulberry

799

Súvisiace články