Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. júl 2021

Ako nosiť džínsy v lete?

Džínsy nie sú pravým letným kúskom, na ktorý sa celý rok tešíme, ale skôr stálica, ktorá si nájde využitie aj počas tejto sezóny. Keďže v našich končinách sa s nami dokáže počasie zahrať, niekedy nás prekvapí náhlym ochladením a vtedy musíme siahnuť aj po kúskoch ako džínsy.

Ako nosiť džínsy v lete?

Džínsy nie sú pravým letným kúskom, na ktorý sa celý rok tešíme, ale skôr stálica, ktorá si nájde využitie aj počas tejto sezóny. Keďže v našich končinách sa s nami dokáže počasie zahrať, niekedy nás prekvapí náhlym ochladením a vtedy musíme siahnuť aj po kúskoch ako džínsy. Avšak aj tie si zaslúžia letný styling!

S košeľou

Košeľa je skutočným letným must-have vďaka svojim možnostiam využitia. Krásne doplní aj džínsy a vďaka rôznym stylingom tiež vytvorí rozličné štýly. V klasickom stylingu je elegantná, avšak poslúžiť môže ako vrchná vrstva, pod ktorú môžete hodiť napríklad zaujímavý crop top. Skvelo vyzerá aj stiahnutá v páse, kedy vytvára krásnu postavu.

@vitaliia

Háčkovaný top

Módny svet miluje háčkované kúsky a v kombinácii s džínsami vyzerajú skutočne chic. Háčkovaný top v kombinácii s trendy širokými džínsami vytvára moderný hippie vzhľad, je praktický a zároveň stále veľmi letno pôsobiaci. Na nohy stačí obuť tenisky a môžete vyraziť.

claire most@claire_most

Crop top & kardigán

Letné vrstvenie môžete vyzerať aj takto trendy. Široké nohavice doplňte jednoduchým crop topom alebo braletkou a v prípade potreby na vrch hoďte oversized kardigán, ktorý vám poskytne nielen dostatok ochrany pred prípadným chladom. Takýto outfit má v sebe výraznú street stylovú inšpiráciu, no pritom je stále dostatočne uhladený.

alyssainthecity@alyssainthecity

Romantický top

Jedným z najjednoduchších stylingov, s ktorým dosiahnete vždy štýlový efekt, je kombinácia klasických džínsov a elegantnejšej, ženskej blúzky alebo topu. Nezáleží na tom, či si zvolíte široké džínsy, skinny model, deravý alebo farebný, zaujímavý top sa k nim vždy bude hodiť. Na nohy môžete zvoliť jednoduché sandále, či už na podpätku alebo bez.

kristenmarienichols@kristenmarienichols

Vzorovaná blúzka

Ak ste aj vy na vlne retro trendov, určite vyskúšajte kombináciu vzorovanej blúzky, košele alebo topu s old-school vzorom. V kombinácii s džínsami takto vznikle veľmi štýlový, retro inšpirovaný outfit, v ktorom vás nikto neprehliadne. K takémuto topu sa skvelo hodia napríklad zvonové džínsy, avšak aj široké v rôznych farbách, nielen v klasickej modrej.

lucywilliams02@lucywilliams02

Foto: Instagram

851

Súvisiace články