Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. júl 2021

Šortkové trendy na túto sezónu

Pokiaľ nie ste sukňový alebo šatový typ, určite v lete nedáte dopustiť na šortky. Praktický kúsok, s ktorým vytvoríte najrôznejšie outfity sú skvelé na letné outfity do práce, ale aj na voľný čas.

Šortkové trendy na túto sezónu

Pokiaľ nie ste sukňový alebo šatový typ, určite v lete nedáte dopustiť na šortky. Praktický kúsok, s ktorým vytvoríte najrôznejšie outfity sú skvelé na letné outfity do práce, ale aj na voľný čas. Týchto 5 kúskov je túto sezónu mimoriadne obľúbených a určite skvelo zapadnú aj do vašich šatíkov.

Elegantné

Šortky, ktoré pokojne môžete vytiahnuť na pracovnú večeru, ale aj na párty. Takýto kúsok by mal byť vytvorený z luxusných materiálov, ktoré inak športovú povahu premenia na veľmi chic model. Skvelou voľbou je napríklad satén, koža počas chladnejších dní či dokonca precízne spracovaný ľan. Stačí zladiť so zaujímavým topom, prípadne sakom.

@xeniaadonts

Široké bermudy

Všetci milovníci širokých nohavíc by mali zbystrieť pri tomto kúsku. Široké bermudy perfektne prepájajú minuloročný trend bermúd s tohtoročmným trendom širokých nohavíc. Pôsobia skutočne elegantne, jednoducho sa kombinujú a využiť ich môžete na najrôznejšie príležitosti.

sofiamcoelho@sofiamcoelho

Pyžamové

Tento trend sa odvinul od aktuálne populárnych šortkových setov. Tie prepájajú v jednom outfite košele s krátkym rukávom a šortky pripomínajúce pánske pyžamo. Avšak nosiť sa dajú aj osamote, napríklad v kombinácii s klasickým tielkom alebo tričkom. Model z ľanu oceníte vo vysokých teplotách počas každodenného nosenia.

pernilleteisbaek@pernilleteisbaek

Mini

Túto sezónu sa nosia skutočne mini dĺžky. Neplatí to len v prípade sukní a šiat, ale aj šortiek. Ak máte dostatok odvahy na hotpants, pokojne choďte do toho. Nosia sa najrôznejšie modely, dokonca tvídové a lá Chanel, ale aj ležérne džínsové. Podľa želaného výsledného efektu ich môžete doplniť mokasínami, balerínkami, teniskami či dokonca lodičkami.

anoukyve@anoukyve

Široké džínsové

Ak na hotpants veľmi nie ste, skvelou a pohodlnou alternatívou pre vás môžu byť široké džínsové bermudy, ktoré v sebe prepájajú niekoľko trendov - širokú siluetu, bermudovú dĺžku a nestarnúcu džínsovinu. Veľmi jednoducho sa kombinujú, sú vhodné na každodenné nosie a to najmä v športovom, street stylovom štýle.

danie.sierra@danie.sierra

Foto: Instagram

794

Súvisiace články