Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. júl 2021

6 letných outfitov na brunch

Letná móda je ideálna na experimenty, zaujímavé kombinácie a skúšanie trendov. Je to obdobie dobrodružstiev, ktoré rady využívame aj v tomto smere.

6 letných outfitov na brunch

Letná móda je ideálna na experimenty, zaujímavé kombinácie a skúšanie trendov. Je to obdobie dobrodružstiev, ktoré rady využívame aj v tomto smere. Týchto 6 outfitov je presne takých, sú iné, štýlové a využiteľné. Vieme si v nich predstaviť výjsť na letný brunch, ale aj do práce či na romantickú večeru.

Košeľa & mini

Spojenie dvoch univerzálnych a klasických kúskov môže vyzerať aj takto štýlovo. Mini sukňa a košeľa pôsobia veľmi žensky a zároveň chic. Voľba neutrálnych farieb zase vyzdvihuje eleganciu, zatiaľ čo voľné rozopnutá košeľa pdočiarkuje ležérnosť a sexepíl. Takýto outfit pokojne prevetrajte na brunchi alebo bežnom flákaní sa po meste.

@matildadjerf 

Maxi šaty & tenisky

Ďalšia jednoduchá kombinácia pozostáva z maxi šiat a tenisiek. Siahnuť môžete po takmer akýchkoľvek maxi šiat a akýchkľovek teniskách, avšak mimoriadne trendy pôsobí spojenie pletených šiat a klasických Converse s vykúkajúcimi ponožkami. Outfit má v sebe retro nádych, avšak pôsobí mimoriadne moderne. Je ideálny na množstvo najrôznejších príležitostí.

clairerose@clairerose

Široké nohavice & vesta

Široké nohavice sú perfektnou voľbou na obdobie leta pretože sú nielen komfortné a vzdušné, ale aj jednoducho kombinovateľné. Skvelú dvojicu tvoria s momentálne veľmi populárnymi vestami, kedy zíkavajú na ešte vyššej elegancii. Stavte na kúsky v základných alebo neutrálnych farbách, vďaka čomu bude look pôsobiť na jednej strane jednoducho, ale aj uhaldene.

emswells@emswells

Minišaty & sveter

Trochu romantickejší outfit vytvoríte pomocou minišiat a svetra. Zatiaľ čo šaty vás premenia na nežnú, romantickú bytosť, svetrík vám poskytne viac zahalenia v prípade potreby, napríklad počas chladnejšieho rána alebo večera. Na nohy už stačí hodiť len chunky tenisky alebo zaujímavé sandále, podľa toho, ktorú stránku chcete vyzdvihnúť - športovejšiu alebo elegantnú.

littleblackboots@littleblackboots

Košeľa & široké nohavice

Outfit hodný street stylovej hviezdy pozostáva zo širokých nohavíc, crop topu alebo braletky a rozopnutej košele. Zatiaľ čo v predchádzajúcom prípade predstavovali nohavice eleganciu, v tomto môžete siahnuť aj po športovejšom modeli, napríklad cargo nohaviciach s vreckami. Nebojte sa prepojiť viac farieb a kontrastov. Na nohy si preto ubujte sexi sandále, ktoré outfitu dodajú na ženskosti.

emilisindlev@emilisindlev

Šortky & košeľa s krátkym rukávom

Jedna z aktuálne najobľúbenejších kombinácií je spojenie šortiek a košele s krátkym rukávom. V ideálnom prípade by malo ísť o kúsky z prírodných materiálov, napríklad ľanu alebo bavlny, ktoré sú na leto ako stvorené. Skombinujte jednofarebné kúsky v prírodných farbách, ktoré budú pôsobiť spolu veľmi chic. Avšak vyhýbať sa nemusíte ani vzorom a potlačiam, všetko záleží na tom, aký efekt chcete dosiahnuť.

smythsisters@smythsisters

Foto: Instagram

852

Súvisiace články