Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. jún 2021

Najväčšie letné trendy tejto sezóny

Toto leto je v móde odvážne, hravé, farebné a rôznorodé. Nosia sa mnohé retro trendy, ktoré v modernom kontexte získavajú nový rozmer.

Najväčšie letné trendy tejto sezóny

Toto leto je v móde odvážne, hravé, farebné a rôznorodé. Nosia sa mnohé retro trendy, ktoré v modernom kontexte získavajú nový rozmer. Tieto kúsky patria k tým najobľúbenejším a v outfitoch nimi nešetria mnohé módne ikony zo sveta. 

Háčkované

Obrovským hitom je túto sezónu čokoľvek háčkované. Nosia sa jednoduché modely v neutrálnych a základných farbách, ale aj odvážne, skutočne retro kúsky vo výrazných farbách a ich kombináciách. Siahnuť pokojne môžete aj háčkovaných kabelkách!

@sofiamcoelho

 

Úsporné sety

Módny svet miluje sety už dlhšiu dobu, no toto leto prichádzajú na scénu ich mini verzie. Nosia sa krátke topy v kombinácii s mini sukňami ši hotpants. Vyberať si môžete z najrôznejších štýlov a farieb, no každý odhaľuje poriadne množstvo kože. Ideálna voľba na dovolenky.

endlesslyloveclub@endlesslyloveclub

 

Body Chains

Nedostatok nosenia šperkov si toto leto môžeme vynahradiť aj telovými retiazkami, ktoré sa veľmi ľahko dajú využiť v kombinácii s plavkami, ale aj zaujímavými topmi čo šatami. Vykúkať tak môžu z výstrihu alebo ozdobia odhalený chrbát či dokonca pás.

brunamarquezine@brunamarquezine

 

 

Platformy

Túto sezónu sa objavili an scéne aj staré-dobré platformy. Nosia sa samozrejme sofistikovanejšie verzie ako napríkald espadrillky, ale aj 90’s inspired chunky sandále či dokonca šľapky. Vybrať si môžete podľa svojej preferencie, no túto sezónu platí čím hrubšie, tým lepšie.

alyssainthecity@alyssainthecity

 

 

Sarong

Na sarong sa na istú dobu zabudlo, avšak tento praktický kúsok sa toto leto tiež vracia na scénu. Je skvelým doplnkom ku plavkám, avšak niektoré verzie sa dajú nosiť aj v rámci každodennej módy. Sú poholdné, štýlové a jemne odhaľujúce, čo presne v lete chceme.

cassdimico@cassdimico

 

 

Farebné okuliare

Farebné sklá v najrôznejších odtieňoch aké poznáme zo začiatku tohto milénia sa takisto vrátili an scénu. Nosia sa modely s hrubými rámami, ale aj také bez rámu. Nezáleží na tom, aký model si zvolíte, dôležité je, aby mal farebné sklá!

himichelleli@himichelleli

 

 

Retro šperky

Tomuto infantilnému, retro trendu módny svet podľahol už dávnejšie, avšak práve letné obdobie je ideálne na jeho poriadne prevetranie. Skvelo sa kombinuje s letnými klasikami či dokonca plavkami a vždy pôsobí hravo a dobrodružne.

emilisindlev@emilisindlev

 

 

Psychadelické vzory

Vzory ako vystrihnuté z obdobie hippie a psychadelickými vzormi sa takisto túto sezónu uchytili. Obrovským hitom sú najmä v podobe nohavíc, avšak siahnuť po nich môžete aj na topoch, sukniach či plavkách a doplnkoch.

alyssainthecity2@alyssainthecity

 

Foto: Instagram

    852

    Súvisiace články