Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. jún 2021

Letné outfity na garden parties

Kto by nemal rád letné stretnutia s kamarátmi či rodinou? Dobré jedlo, zábavné rozhovory a letné trochu bubliniek je práve to, čo nám po náročnom začiatku roka padne vhod.

Letné outfity na garden parties

Kto by nemal rád letné stretnutia s kamarátmi či rodinou? Dobré jedlo, zábavné rozhovory a letné trochu bubliniek je práve to, čo nám po náročnom začiatku roka padne vhod. Pokiaľ sa na nejakú garden party chystáte alebo ju dokonca organizujete, inšpirujte sa týmito štýlovými outfitmi a vychutnajte si módu plnými dúškami.

Hamptons Style

Každý, komu chýbalo poriadne sa vyobliekať a niekam vyraziť si doslova zgustne na tomto outfite. Pozostáva zo základných, klasických kúskov a pritom vyzerá maximálne luxusne a chic. Má jemný retro nádych a pripomína doslova newyorksú elitu v období 90.rokov na letnej dovolenke v Hamptons. Široké nohavice s vysokým pásom, ladiaca vesta, elegantné sandále a tmavé slnečné okuliare vytvárajú skutočne elegantný look, ktorý pokojne môžete vytiahnuť aj do práce a na dôležité stretnutia.

@cassdimicco

90’s Baby

Ak sa chystáte na neformálnejšiu garden party, v ktorej vás neobmedzuje dress code, inšpirovať sa môžete aj stále populárnym štýlom 90. rokov a začiatku milénia. Stavte na mini sukňa a kardigán, ideálne v sete, alebo skombinujte zaujímavé potlače. Z farebnej palety si vyberte tie jemnejšie, letné tóny, napríklad ružovú, ktorá je hitom sezóny. Kardigánz spodnej strany nezabudnite rozpnúť, aby ste vytvorili autentický look, a ešte aj zadefinovali postavu presýpacích hodín.

camilacoelho@camilacoelho

The Icon

Midi šaty v takmer akejkoľvek podobe vyzerajú vždy chic. Na garden party ide takisto o skvelú voľbu vzhľadom na to, že pôsobia elegantne, avšak nie príliš, je to taká nenútená elegancia, v ktorej jednoznače zažiaríte. Zvoľte však niečim zaujímavý, netypický model, ktorý vás svojou zaujímavosť okamžite premení na ikonu celej párty. Dolaďte nenápadnými doplnkami tón v tóne a pridajte zlatisté odlesky pre maximálne luxusný dojem.

veronicaferraro@veronicaferraro

Street Influence

Ak patríte k tým z nás, ktorí preferujú ležérnosť a pohodlie, vytvorte svoj outfit pomocou bežných kúskov, ktoré v šatníku určite máte. Potrebovať na to budete široké nohavice, obyčajnú košeľu, tenisky a rybársky klobúk. Zatiaľ čo nohavice a košeľa tvoria elegantný pár, tenisky a klobúk im pridávajú na stree-wearovom looku. Do outfitu môžete priniesť farby jedným výrazným tónom, napríklad na nohaviciach a detail v podobe potlače napríklad na kabelke alebo klobúku. Takýto outfit bude síce veľmi chic, avšak stále dostatočne ležérny.

vitaliia@vitaliia

Lady

Niektoré príležitosti sú ako stvorené na to, aby sme zo seba urobili pravé dámy, aj keď sa väčšinu života na to necítime. Garden party je príležitosť vychutnať si módu poriadne a preto si pokojne doprajte aj elegantnejšie, slávnostnejšie kúsky. Vhodnou voľbou je napríklad sukňa s väčším objemom, ktorá vás okamžite premení na princeznú. V kombinácii s modernou košeľou s krátkym rukávom však budete pôsobiť veľmi chic a trendy. Na nohy si pokojne obujte sandále na nízkej podrážke, čo dotvorí váš elegantný look.

aimeesong@aimeesong

Foto: Instagram

799

Súvisiace články