Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. jún 2021

Letná obuv, ktorú módne ikony milujú

Podľa topánok spoznáš módnu ikonu! Tieto typy obuvi si obľúbili štýlové ženy po celom svete.

Letná obuv, ktorú módne ikony milujú

Podľa topánok spoznáš módnu ikonu! Tieto typy obuvi si obľúbili štýlové ženy po celom svete. Niektoré sú klasické, iné praktické a ďalšie zase extravagantné. Po ktorých toto leto siahnete vy? Inšpirujte sa.

Žiarivé

Neutrálne, základné farby sú skvelou voľbou na každodenné nosenie. Niekedy však potrebujú dodať trochu viac šťavy, o čo sa postarajú práve topánky. Túto sezónu sa nosia výrazné, doslova žiarivé tóny, ktoré premenia aj najnudnejší outfit na chic záležitosť.

@leoniehanne

 

 

Dreváky

Trend, ktorý na pomerne dlhú dobu upadol do zabudnutia sa teraz vracia na scénu. Nie je to vôbec každého šálka kávy, avšak správnym stylingom môžu vzniknúť skutočne chic outfity. Perfektne sa hodia ku širokým nohaviciam, ale aj letným šatám.

lucywilliams02@lucywilliams02

 

 

Chic flip-flopy

Flip-flopy, ktoré nevyzerajú akoby ste si v nich prišli z mestského kúpaliska sú už dlhšiu dobu populárne. Jednoducho sa kombinujú a hodia sa na množstvo príležitostí, no pritom pôsobia elegantne a chic. Zvoliť si môžete model na vyššom podpätku či na platforme.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

 

 

Party style

Éra “módy na doma” bola síce veľmi pohodlná, no teraz je na čase užiť si viac sexepílu a odvahy, nebojte sa preto siahnuť po párty topánkach z trblietavých a lesklých materiálov, zdobených trblietkami a rôznymi aplikáciami. A vôbec ich nemusíte nosiť iba na párty!

soleneoh@soleneoj

 

 

Turistické

Na tento trend sa veľmi jednoducho zvyká pretože ide o praktický, univerzálny kúsok využiteľný takmer v každom outfite. Turistické sandále dnes majú množstvo zaujímavých podôb, takže každý si nájde tú svoju. Nosiť ich môžete počas vybavovačiek v meste, ale aj na letný obed s kamoškou.

 jessicaskye@_jessicaskye

 

 

Po dedkovi

Jeden z najnovšícha zároveň najhorúcejších trendov sú tieto sandále, ktoré si možno pamätáte zo šatníkov svojich starých rodičov. Využijú ich najmä milovníčky experimentov a odvážne dámy, ktoré sa neboja vybočiť zo štandardov. Sú však veľmi praktické a jednoducho kombinovateľné.

shotfromthestreet@shotfromthestreet

Foto: Instagram

1240

Súvisiace články