Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. jún 2021

Letné outfity podľa Newyorčaniek

Sofistikované, silné, odvážne a chic. Tak by sa dal univerzálne definovať štýl štýlových žien v New Yorku.

Letné outfity podľa Newyorčaniek

Sofistikované, silné, odvážne a chic. Tak by sa dal univerzálne definovať štýl štýlových žien v New Yorku. Ich letné outfity majú všetko, čo by ste od nich čakali a horúce leto v meste v nich zvládnete bezproblémov aj vy.

Maxi šaty

Najjednoduchšia vec, čo môžete urobiť počas horúceho dňa v meste, je hodiť si na seba maxi šaty vo voľnom strihu. Budete sa v nich cítiť nielen komfortne, ale aj ako pravá fashion ikona. Doplňte ich chunky teniskami alebo turistickými sandálmi a váš look je prirpavený do ulíc.

@thefashionguitar 

Mini + džínsová bunda

Klasicky ženskejší outfit vytvoríte veľmi jednoduchou kombináciou kúskov, ktoré už pravdepodobne doma máte - minišatami a džínsovou bundou. Mini siluety sú momentálne veľmi populárne, pôsobia dievčensky a romanticky. Džínsová bunda vám poslúži v prípade chaldnejších rán alebo večerov a zároveň prinesie do outfitu trochu viac nedbalosti.

charlottebridgeman@charlottebridgeman 

Power sety

Takto vyzerá elegancia po newyorsky. Stačí, keď skombinujete široké nohavice s ladiacim topom. Vôbec nezáleží na tom, aký štýl, farby či materiály zvolíte, vďaka uniformite bude outfit pôsobiť veľmi sofistikovane a uhaldene. Extra luxusne však pôsobia neutrálne farby a materiály ako ľan.

cheraleelyle @cheraleelyle_ 

Sporty Chic

A čo v dni, keď máte chuť na skutočne športový, ležérny look? Vytiahnite svoh najlepší pár teplákov, doplňte ho sexi crop topom a elegantným sakom. Na nohy si obujte chunky sandále alebo elegantné šľapky a nezabudnite na luxusnú, statement kabelku.

waityouneedthis@waityouneedthis 

Klasiky inak

Bermudy, trench coat, sandále. Tri klasiky, ktoré v letnom looku môžu vyzerať takto štýlovo. Outfit laďte tón v tóne a pokojne siahnite po jemných pastelových farbách pre letnejší efekt. Vyberajte si však ľahké materiály, v ktorých bezproblémov strávite celý deň.

anaasaber@anaasaber

Foto: Instagram

1104

Súvisiace články