Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. jún 2021

Letné outfity po francúzsky

Francúzky a ich zmysel pre módu je nevyčerpateľným zdrojom inšpirácie. Platí to aj v prípade letnej módy, kedy sa radi inšpirujeme ich outfitmi.

Letné outfity po francúzsky

Francúzky a ich zmysel pre módu je nevyčerpateľným zdrojom inšpirácie. Platí to aj v prípade letnej módy, kedy sa radi inšpirujeme ich outfitmi. Nechýbajú v nich typické šaty, sukne, ale aj džínsy a košele. Inšpirujte sa s nami.

Pleteniny & satén

Mimoriadne obľúbená kombinácia medzi mnohými Francúzkami - kombinácia pletenín a saténu pôsobí romanticky a zároveň klasicky. Dá sa nakombinovať na najrôznejšie spôsoby, tón v tóne, s rôznymi vzormi aj kombináciami štruktúr. Táto kombinácia sa využíva častokrát práve v zostave saténovej sukne a letného svetríka či kardigánu, v prípade skutočne horúceho počasie nahradí sveter pletený top.

@tamaramory

Nedbalo, no chic

Francúzky majú talent vytvárať nedbalo vyzerajúce outfity, ktoré však zároveň vynikajú svojou dômyselnou zladenosťou. To je prípad džínsov v kombinácii s košeľou. V tomto outfite hrajú hlavnú rolu trendy široké džínsy, ktoré dopĺňa klasické tielko a prúžkovaná košeľa. Práve košeľa zabezpečuje upgrade tohto outfitu z úplne ležérneho, no chic ležérny s nádychom elegancie.

andi mun@andi_mun

Sporty

Aj outfity na voľný čas alebo pobehovanie po meste či kávičkovanie na terase s kamoškou môžu byť štýlové. Dôkazom toho je kombinácie cyklistických šortiek a chunky tenisiek, ktoré však na elegantnejší level pozdvihuje tričko s bretónskymi prúžkami a sandále s vyšším podpätkom. Hlavné kúsky síce pôsobia športovejšie, ale vďaka správne zvoleným doplnkom dostáva outfit okamžite na francúzskom šmrnci.

camillecharriere@camillecharriere

Office Icon

Pracovné outfity s francúzskym šarmom sú nielenže veľmi efektné, ale aj veľmi jednoducho zrealizovateľné. V tomto prípade vám na to budú stačiť legendárne kvetinové šaty, ideálne v midi dĺžke a klasické sako. Francúzky často nosia predĺžené alebo jemne oversized verzie, ktoré vytvárajú ležérnejší dojem z tejto kombinácie. Na nohy môžete hodiť tenisky alebo sandále, podľa toho, ktorú stránku outfitu chcete podčiarknuť.

lenafarl@lenafarl

Minimalizmus po francúzsky

Aj keď sa to nezdá, aj Francúzky to s minimalizmom vedia, po svojom. Takto to vyzerá v praxi, jednoduché maxi šaty, ktoré na prvý pohľad zaujmu svojou elegantnou siluetou. Sú nenápadne nápadné a to presne vytvára želený výsledok. Flip-flopy na nohách do outfitu prinášajú dávku ležérnosti a vytvárajú tak harmóniu elegancie a nedbalosti.

louloudesaison@louloudesaison

Foto: Instagram

1060

Súvisiace články