Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. jún 2021

H&M uvedie spoluprácu s japonskou značkou TOGA

Módny svet je plný najrôznejších spoluprác a dizajnérskych kolaborácií. Ak ich ešte stále nemáte dosť, hľadáte niečo nové a iné, určite neprehliadnite spoluprácu H&M s japonskou značkou TOGA!

H&M uvedie spoluprácu s japonskou značkou TOGA

Módny svet je plný najrôznejších spoluprác a dizajnérskych kolaborácií. Ak ich ešte stále nemáte dosť, hľadáte niečo nové a iné, určite neprehliadnite spoluprácu H&M s japonskou značkou TOGA! Táto unikátna kolekcia vám priniesie unikátny nádych luxusnej, nezávislej módy.

Módni fajnšmekri japosnkú značku TOGA určite poznajú. Je pravidelnou súčasťou London Fashion Week a je známa svojou androgénnou estetikou plnou luxusných detailov a experimentálnych prvkov. Založená bola už v roku 1997 a odvtedy patrí k značkám, ktoré sa nestratia ani v záplave rýchlych trendov a mladej konkurencie. Častokrát sa módni nadšenci obracajú na túto značku vtedy, keď hľadajú nadčasové klasiky s inovatívnym šmrncom. Ako teda bude vyzerať kolaborácia tejto značky s H&M?

H&M x TOGA Archives predstaví kolekciu plnú klasík, ktoré táto kolaborácia doslova vyťahuje z archívov TOGA. Hravé a zároveň štýlové kúsky sú na jednej strane klasikami a na tej druhej majú výrazne unikátny náboj vďaka zaujímavo zvoleným detailom.

2044 223 2044 136 2044 145

Dizajnérka TOGA, Yasuko Furuta, postavila princípy svojej tvorby na pretváraní klasík do hravej a štýlovej podoby, čo teraz prináša aj v tejto kolaborácii. Obsahuje typické kúsky pre túto značku - trench coaty, košele, plisované sukne a precízne krajčírske kúsky. Dámy si v kolekcii nájdu napríklad saká či nohavice v odtieńoch modrej, sivej a čiernej, ktoré sú však ozvláštnené netypickými detailmi, napríklad hodvábnymi detailmi, ale aj šaty či sukne s výraznými vzormi, či dekonštruované pleteniny. Pre pánov sa v kolekcii nájdu obojstranné bombery či hybridný trench coat a ďalšie.

2044 108 2044 141

“Móda je skvelý spôsob, ako vyjadriť svoje záujmy, okamžite a neverbálne. Je omnoho rýchlejšia ako konverzácia o umení, ktoré sa vám páči alebo o hudbe či knihách, ktoré máte radi. Keď som uviedla značku TOGA, chcela som robiť oblečenie pre ľudí, ktorí sú plní zvedavosti a neboja sa zmeny. S touto kolekciou pre H&M sa môžem dostať k širšej skupine ľudí, ktorí takto môžu objaviť a vychutnať si dizajny TOGA,” povedala zakladateľka a kreatívna riaditeľka TOGA, Yasuko Furuta.

2044 111  2044 133 

Unikátna kolekcia H&M x TOGA Archives sa dostane do predaja 2.septembra. Dostupná bude vo vybraných pobočkách H&M po svete, ale aj online na webe značky H&M.

Foto: H&M

791

Súvisiace články