Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. jún 2021

Letné outfity v základných farbách

Zaujímavé letné outfity je možné vytvoriť aj pomocou klasických kúskov a neutrálnych farieb. V jednom outfite budú pôsobiť elegantne a sofistikovane, no správnym stylingom dosiahnete zároveň nedbalý vzhľad.

Letné outfity v základných farbách

Zaujímavé letné outfity je možné vytvoriť aj pomocou klasických kúskov a neutrálnych farieb. V jednom outfite budú pôsobiť elegantne a sofistikovane, no správnym stylingom dosiahnete zároveň nedbalý vzhľad. Inšpirujte sa letnými outfitmi, ktoré jednoducho vyskladáte z kúskov, ktoré už pravdepodobne vo svojom šatníku máte. 

Košeľa & sukňa

Odtiene krémovej a béžovej sú vždy elegantné a chic. O niečo viac to platí v tomto období, kedy móda neutrálne a prírodné tóny doslova miluje. Takto elegantne môže vyzerať outfit, v ktorom prepojíte tieto dve farby. Jemná blúzka doplnená krátkou sukňou je skvelá letná kombinácia, ktorá pôsobí elegantne, no zároveň veľmi trendy. Hodí sa nielen do práce, ale aj na voľný čas. Ku tejto farebnej kombinácii sa skvelo hodia zlaté doplnky, ktorými podčiarknete eleganciu outfitu, a pokiaľ zase hľadáte viac ležérnosti, stavte na prírodné doplnky, napríklad slamené alebo prútené elementy.

@clairerose

Nohavice & top

Prepojením bielej a čiernej môže vzniknúť takýto zaujímavý outfit. Aj keď je založený na jednoduchosti klasických siluet, pôsobí dotiahnuto a sofistikovane. Široké nohavice sú momentálne veľmi populárne a na letné obdobie sú navyše veľmi praktickou voľbou, vďaka ktorej vám nebude počas dňa nebude horúco. Doplnené zaujímavým, no takisto jednoduchým topom získajú na upravenom vzhľade a to bez zbytočných špekulácií. Skvelou voľbou je napríklad asymetrický top, ktorý do outfitu prinesie viac kriviek aj element prekvapenia. Ležérne pôsobiace flip-flopy zase zabezpečia nedbalý detail.

 jessicaskye@_jessicaskye

Sukňa & vesta

Ak ste si mysleli, že sivá a čierna sú farbami určenými na jeseň či zimu, Pepa vás rada vyvedie z omylu. Takto letne a zároveň sofistikovane dokážu tieto dve farby pôsobiť spojené v jednom outfite. Trendy minisukňa v čiernej farbe sa jednoducho kombinuje takmer s hocičím, preto môžete pri voľbe ostatných kúskov viac zaeperimentovať. Top inšpirovaný vestou je momentálne veľmi trendy a vďaka sivej farbe pôsobí aj neutrálne a univerzálne. V kombinácii s minisukňou prináša do outfitu eleganciu aj dávku formálnosti, ktorú zase mini dĺžka balansuje svojou odvahou a sexepílom. Jednoduché sandále a kabelka podčiarkujú eleganciu outfitu.

pepamack@pepamack

Sukňa & tielko

Pomocou troch kúskov, ktoré má zrejme každý z nás doma, môžete vytvoriť takýto štýlový a pritom nedbalý look. Stačiť vám an to bude tielko, midi sukňa a tenisky. Pohrať sa môžete so štýlmi jednotlivých kúskov, ale aj s farbami. Klasickou kombináciou čiernej a bielej však vytvoríte elegantnejšie pôsobiaci look, ktorému pridáva na športovejšej a nedbalejše povahe práve zvolená obuv. Siahnuť môžete po chunky športových modeloch alebo po klasickejších siluetách. V prípade sukne máte takisto široký výber, od saténových modelov až po ľanové alebo zavinovacie. 

deborabrosa@deborabrosa

Košeľa & šortky

Ďalšou možnosťou, ktorú jednoducho vyskladáte z kúskov, ktoré už pravdepodobne doma máte, je kombinácia džínsových šortiek a košele. Jeden kúsok reprezentuje športovejšiu povahu outfitu, zatiaľ čo ten druhý prináša dávku sofistikovanosti a elegancie. Vyberať si môžete z najrôznejších štýlov oboch kúskov, no extra minimalisticky a uhladene pôsobí kombinácia tmavých šortiek a svetlej košele. Kombinovať môžete rôzne typy košieľ od tých saténových cez ľanové až po klasické prúžkované, ktoré budú v kombinácii s džínovými šortkami vždy pôsobiť chic. Na nohy stačí obuť jednoduché flip-flipy alebo sofistikované sandále a môžete vyraziť.

smythsisters@smythsisters

Foto: Instagram

995

Súvisiace články