Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. jún 2021

Must-have sandále sezóny

Nová sezóna znamená nové trendy, čo sa týka aj topánok. Ak potrebuje doplniť svoj botník o nový, zaujímavý kúsok, inšpirujte sa výberom známych módnych ikon.

Must-have sandále sezóny

Nová sezóna znamená nové trendy, čo sa týka aj topánok. Ak potrebuje doplniť svoj botník o nový, zaujímavý kúsok, inšpirujte sa výberom známych módnych ikon. Niektoré stavili na jednoduchosť a minimalizmus, iné zase na wow efekt. Čo si vyberiete vy?

Moderné flip-flopy

Flip-flopy ku letnej móde jednoducho patria. Pár sezón dozadu sme klasické plážovky nosili aj do mesta či do práce, ale túto sezónu nastupujú na scénu elegantnejšie, moderné verzie flip-flopov. Nosia sa dokonca aj na vyššom podpätku, s elegantnými detailmi a z kvalitných materiálov ako napríklad koža. Skvelo sa hodia ku širokým nohaviciam, ale aj ku midi sukniam či šatám. Zvoliť však môžete aj verziu bez podpätku, túto sezónu sú totiž obľúbené aj retro inšpirované modely, ktoré využívajú hrubú podrážku a hranaté tvary. Skvelá voľba do skutočne horúcich dní.

@_jessicaskye

Pohodlná výška

Každý ortopéd by vám povedal, že vysoké podpätky, ale aj ploché topánky nie sú úplne najvhodnejšie na každodenné nosenie. Ideálna výška podpätku by sa mala pohybovať na rozmedzí 3-5 centimetroch. A presne takéto podpätky sa nosia túto sezónu, či už v podobe kitten heel, alebo v najrôznejších platformách. Nielenže ide o poholdnejšiu verziu pre tie z nás, ktoré preferujú podpätky, ale takéto modely sú momentálne veľmi trendy. Skvelo doplnia najrôznejšie šaty či sukne, no experimentovať s nimi môžete v rámci mnohých štýlov a príležitostí.

laurencrowe88@laurencrowe88

Luxe turistické

Ak ste ešte stále nepodľahli čaru turistických sandálov, túto sezónu sa to určite zmení vďaka elegantnejším verziám. Využívajú síce klasickú turistickú - športovú siluetu, no odeté sú do elegantnejších materiálov a detailov, ktoré ich premieňajú na luxusnejšie pôsobiace kúsky. Skvelo sa hodia aj ku maxi šatám a sukniam, no doplniť ich môžete aj ku letným nohaviciam či nohavicovým kostýmom. Ide o praktickú voľbu, ktorú oceníte počas ubehaných dní aj vo voľnom čase.

Screenshot 2021 06 06 at 19.24.01@leoniehanne

Výrazné farby

Ak nehľadáte žiaden konkrétny model topánok, sústreďte sa na výber správnej farby. Túto sezónu sa nosí takmer všetko, čiže krok vedľa určite nespravíte. Siahnite však po výraznej farbe, ktorá má moc okamžite premeniť celý outfit a dojem z neho. Nezáleží na tom, akú farbu si zvolíte, trendy sú odtiene zelenej, oranžovej, ružovej či modrej. Takýto výrazný model dokáže rozžiariť akýkoľvek outfit, či už formálnejší alebo ležérny. Keďže ide skôr o detail, neberie celú pozornosť na seba a hrá skôr rolu prekvapivého elementu.

bartabacmode@bartabacmode

Jednoduché šľapky

Čím jednoduchšie, tým lepšie. Jednoduché, klasické šľapky, ktoré sa hodia takmer ku všetkému ocení akýkoľvek šatník. Nosia sa chunky modely a lá Yeezy, ale aj jemné, elegantnejšie pôsobiace modely. Plochý model bez podpätku oceníte počas lenivých dní, no vyšší podpätok zase skvelo doplní elegantnejšie alebo zvodné outfity. Nosia sa obe verzie, ležérnejšie aj ženskejšie, takže záleží len na vás, ktorú verziu preferujete.

emmanuellek @emmanuellek_

Foto: Instagram

929

Súvisiace články