Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. jún 2021

Summer ’21: Plavkový styling

Na moment, kedy nám budú stačiť plavky a bosé nohy sme čakali celú studenú zimu a sivú jar. Teraz je už konečne tu a všetky dovolenkové, relaxačné a zároveň štýlové momenty môžu začať.

Summer ’21: Plavkový styling

Na moment, kedy nám budú stačiť plavky a bosé nohy sme čakali celú studenú zimu a sivú jar. Teraz je už konečne tu a všetky dovolenkové, relaxačné a zároveň štýlové momenty môžu začať. Potrebovať na to budete len svoje obľúbené plavky a niekoľko klasických kúskov, ktorými jednoducho vytvoríte styling hodný štýlového beach baru alebo zábavnej pool party.

Ladiaca sukňa

Plavky zladené so sukňou alebo s pareom sú opäť trendy. Nielenže ide o veľmi praktickú a multifunkčnú voľbu, takto veľmi jednoducho vytvoríte skutočne chic outfit. Mnohé značky ponúkajú takýto kúsok ku plavkám a pokiaľ k tým svojim nič podobné nemáte, pokojne plavky dolaďte novým kúskom, či už sukňou alebo šatkou. Jednofarebné plavky si doslova žiadajú vzory alebo zaujímavé štruktúry, zatiaľ čo vzorované plavky ocenia jednoduchý kúsok. Stačí natiahnuť a môžete vyraziť z pláže rovno do beach baru či do mesta.

@_laurenwolfe_ 

Kardigán inak

Keď nastal okolo kardigánov predchádzajúce sezóny obrovský boom, zrejme nikomu nenapadlo, že ich budeme nosiť ešte aj na pláž. Avšak práve tento scenár sa stal skutočnosťou. Nech už vlastníte akýkoľvek kúsok, pokojne ho zbaľte so sebou na pláž či k bazénu. Ak máte ladiaci sukňu alebo šortky, ešte lepšie! Kardigán môžete doplniť ku jednofarebným alebo aj ku vzorovaným plavkám, pričom styling môžete sústrediť na retro smer alebo na moderne elegantný, všetko závisí od voľby jednotlivých kúskov.

emmaleger@emmaleger

Šortkové sety

Šortkové sety budú túto sezónu obrovským hitom a nosiť sa budú všade, nielen na pláž a na kúpaliská, ale aj do práce či do mesta. V prípade dovolenkovej módy a stylingu palviek oceníte materiály ako ľan alebo satén, ktoré skvelo vetrajú a jemne chladia. Zvoliť si môžete jednofarebné, neutrálne sety alebo naopak, vzorované kúsky. Noste ich spolu ako set, ale báť sa nemusíte využitia aj samostatných kúskov. Stačí k nim doplniť rybársky alebo slamený klobúk a váš chic outfit je na svete.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

Multifunkčná košeľa

Dôkazom toho, že biela košeľa je skutočne multifunkčným a maximálne využiteľným kúskom je aj takýto styling s plavkami. V kombinácii s jednodielným modelom alebo s nohavičkami s vysokým pásom pôsobí mimoriadne sofistikovane a evokuje exkluzívne destinácie či dokonca jachtovú módu. Košeľu si v beach či pool bare môžete dovoliť nosiť bez akéhokoľvek spodného dielu a v situáciách, kedy si spodnú časť nemôžete odpustiť stačí pridať napríklad džísnové šortky alebo pokojne háčkovanú sukňu.

alexandra sag@alexandra_sage

Letné šperky

Styling dovolenkových outfitov nie je len o oblečení, ale aj o doplnkoch. Tými obľúbenými s výrazne rekreačným nádychom sú šperky s prímorskými motívmi, od lastúr a muší až po korály, ale aj asymetrické perly, slamené či korkové kúsky a mnoho ďalších. Nebojte sa siahnuť po takýchto doplnkoch, skvelo dotvoria atmosféru vášho looku. Aj keď nepatríte k tým z nás, ktoré obľubujú dovolenkovo ladené šperky, toto je príležitosť vyskúšať niečo nové a vytvoriť maximálne dobrodružné a chic outfity.

devonleecarson@devonleecarlson

Šatka vo vlasoch

Jediná šatka sa dá využiť na množstvo spôsobov, od uviazania ako top či sukňa, dlhšie šatky dokonca aj ako šaty. Je však aj perfektným kúskom na vytvorenie letných účesov a zároveň na ochranu vlasov a ochranu pred samotným slnkom a úpalom. Existuje množstvo spôsobov, ako šatky uviazať do vlasov - od pirátskej po čelenky, no skvelo vyzerajú aj vlasy kompletne pod šatkou ukryté. Takýmto jednoduchým detailom okamžite zmeníte vzhľad svojho outfitu a to bez toho, aby ste sa vôbec snažili.

gypsea lust@gypsea_lust

Foto: Instagram

850

Súvisiace články