Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. jún 2021

Džínsové trendy na leto

Mnohí z nás sa džínsom počas leta maximálne vyhýbajú, no pravda je taká, že nás niekedy počasie dokáže poriadne zaskočiť. Potom sme nútení vytiahnuť aj teplejšie kúsky, ktoré však stále majú letnú atmosféru.

Džínsové trendy na leto

Mnohí z nás sa džínsom počas leta maximálne vyhýbajú, no pravda je taká, že nás niekedy počasie dokáže poriadne zaskočiť. Potom sme nútení vytiahnuť aj teplejšie kúsky, ktoré však stále majú letnú atmosféru. S týmito džínsami vytvoríte veselé letné outfity, či už na chladnejšie rána a večery alebo na celý deň do klimatizovanej kancelárie.

Farebné

Pokiaľ ste mali naposledy farebné džínsy oblečené na základnej škole, tento trend bude pre vás veľkou nostlagiou. Túto sezónu sa totiž nosia menej typické farby, od ružovej až po zelenú. Vďaka tejto farebnosti bude váš outfit pôsobiť letnejšie a optimisticky. Nebojte sa farebné džínsy kombinovať s ďalšími veselými farbami.

@emilisindlev

Deravé

Prvou položkou na vašom letnom džínsovom zozname by mali byť deravé džínsy. S týmto typom je to síce ako na hojdačke, no túto sezónu sú späť. Prinášajú do našich outfitov jemne punkový nádych a v lete zase predstavjú aj skvelý kompromis vďaka “vetraniu”. Jednoducho sa kombinujú a vytvoriť pomocou nich môžete aj elegantnejšie outfity.

pernilleteisbaek@pernilleteisbaek 

Vzorované

Ak patríte k tým odvážnejším a nebojíte sa skúšať najrôznejšie trendy, určite nevynechajte vzrované džínsy. Kvetiny, štvorčeky, psychadelické potlače alebo čokoľvek iné túto sezónu zdobí najrôznejšie typy nohavíc, džínsy nevynímajúc. Doprajte si dobrodružstvo a pokojne kombinujte aj viacero vzorov.

himichelleli@himichelleli 

Biele

Elegantnejším variantom sú zase biele džínsy, klasika, ktorá sa jednoducho kombinuje a nosí sa už dlhé roky počas leta. Krásne k nim zapadnú neutrálne farby a elegantný styling, no pohrať sa môžete aj s inými farbami či dokonca vzormi. Vytvoriť pomocou nich však môžete aj športovejší look, všetko je o stylingu.

anoukyve@anoukyve 

Široké

Už dlhšie populárne široké džínsy sú stále obľúbenou voľbou pre športovejší, ležérny styling. V lete sú skvelou voľbou lebo poskytujú viac priestoru a vetranie, čo je veľmi praktické. Doplniť k nim môžete chunky tenisky alebo turistické sandále a váš outfit bude skutočne trendy. Pre trochu viac elegancie ich doplňte lodičkami alebo sandálmi na podpätku.

deborabrosa@deborabrosa

Foto: Instagram

805

Súvisiace články