Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. jún 2021

Veselá, farebná a hravá, aj taká je tohtoročná letná kolekcia Dedoles

Nemôžete sa dočkať horúcich slnečných dní pri vode? Keď uvidíte novú exkluzívnu letnú kolekciu od Dedoles, už vás v interiéroch nič neudrží.

Veselá, farebná a hravá, aj taká je tohtoročná letná kolekcia Dedoles

Nemôžete sa dočkať horúcich slnečných dní pri vode? Keď uvidíte novú exkluzívnu letnú kolekciu od Dedoles, už vás v interiéroch nič neudrží. Hravé dizajny s originálnymi motívmi navyše dotvára výnimočná myšlienka. Všetky plavky, dámske, pánske i detské sú vyrobené z vlákien recyklovaných plastových fliaš.

Plavky šetrné k životnému prostrediu

V Dedoles vytvorili množstvo nových výrazných dizajnov, ktoré sú tak jedinečné, že si z nich nebudete vedieť vybrať. Každá žena si príde na svoje! Či už nosíte jednodielne plavky, športové bikiny alebo klasické bikiny so zaväzovaním na šnúrky, všetky tieto strihy nájdete v ponuke spoločnosti. Rovnako si obľúbený dizajn plaviek vyberú aj muži. A na prírodu a šetrné zachádzanie so zdrojmi bolo myslené aj pri výrobe plaviek. Pri ich vytváraní boli totiž použité vlákna z recyklovaných plastových fliaš, takže sa môžu pochváliť certifikátom Global Recycled Standard. Preto sa v nich budete cíti nielen krásne a neprehliadnuteľne, ale aj ekologicky.

dedoles nema par plazove slapky plavky papuce saty tricka 8

Neodmysliteľné módne oblečenie na pláž aj do mesta

Plavky, voda a slnko, k týmto trom menovateľom neodmysliteľne patria ďalšie módne i praktické doplnky. Plážové šľapky a žabky, ktoré nemajú páru už milujú tisíce z nás. Sú ideálne na pláž, k bazénu, ale aj na prechádzku mestom či pohodlné domáce relaxovanie. Ak k nim zladíte košeľové šaty, budete sa cítiť nielen pohodlne, ale aj atraktívne zároveň. Vďaka šiestim rôznym dizajnom si môžete svoj outfit ľahko zladiť nielen so žabkami a plavkami, ale aj s klobúkom, plážovou taškou či uterákom. Jediný problém je vybrať si tie NAJ. Oni sú totiž NAJ všetky. Dizajn čerešní, kokosov, citrónov či kamiliek vyhovuje všetkým milovníčkam prírodných dizajnov. Asymetrická zadná časť zase dodáva šatám rafinovanosť. V prednej časti sú šaty doplnené o gombíkové zapínanie po celej dĺžke a dva gombíky na rukáve umožňujú prispôsobiť šírku rukáva podľa potreby. Na pláži môžete šaty nosiť voľne cez plavky. Do mesta si stačí vyhrnúť rukávy, pridať opasok a môžete vyraziť na stretnutie s priateľmi.

dedoles nema par plazove slapky plavky papuce saty tricka 6

Praktické kúsky k vode

Veľkú plážovú osušku v lete potrebujete či už trávite čas pri vode, alebo ste sa rozhodli uvelebiť sa na ležadle s knihou a chladeným drinkom. Príjemný mäkký materiál dopĺňajú veselé dizajny, typické letné vzory a farby. Tajné vrecko je ideálne na odkladanie drobností. Ak slnko páli intenzívne, vlasy i pokožku tváre je dobré chrániť klobúkom. Klobúky Dedoles sú jedinečným doplnkom, tento rok v piatich veselých motívoch, ktoré sú určené pre ženy i mužov. A kam si uložiť všetky potrebné drobnosti? Plážová taška, s ktorou oslníte aj na potulkách mestom je mimoriadne praktická. Má dlhé popruhy na pohodlné nosenie v ruke aj na ramene. A samozrejme dizajn je to, čo aj v tomto prípade oslňuje.

dedoles nema par plazove slapky plavky papuce saty tricka 11

Tak čo? Vybrali ste si?

Viac letných produktov nájdete na: www.dedoles.sk

885

Súvisiace články