Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. jún 2021

Outfity s letnou atmosférou

S neustále stupňujúcimi sa teplotami a slnečnými dňami nás to už pomaly núti siahať po letnejších kúskoch a kombináciách. Optimistická nálada plná očakávaní od leta si vyžaduje farby, štýl, eleganciu aj uvoľnenosť.

Outfity s letnou atmosférou

S neustále stupňujúcimi sa teplotami a slnečnými dňami nás to už pomaly núti siahať po letnejších kúskoch a kombináciách. Optimistická nálada plná očakávaní od leta si vyžaduje farby, štýl, eleganciu aj uvoľnenosť. Inšpirujte sa chic outfitmi z Instagramu.

Mixovanie potlačí

Leto je ideálnym obdobím na mixovanie rôznych potlačí. Siahnuť môžete po najrôznejších kombináciách kvetín, zvieracích vzorov či geometrických prvkov, a báť sa nemusíte ani kombinovanie rôznych farieb a materiálov. Vytvoríte tak uvoľnené a bezstarostne pôsobiace outfity vhodné na každodenné nosenie.

@maggie_mccormack

Retro v modernom duchu

Tri retro kúsky, ktoré spoločne v jednom celku vyzerajú veľmi moderne. Toto dosiahnete kombináciou trendy širokých džínsov, vesty inšpirovanej pánskym šatníkom a slamenou kabelkou alebo košíkom. Outfit je ako stvorený do práce, ale pokojne aj na mestské potulky či večerné drinky na terase.

smythsisters@smythsisters 

Výrazná ružová

Ťažko by sme hľadali farbu, ktorá lepšie vystihuje leto ako práve výrazná ružová. Práve túto sezónu je navyše veľmi trendy, nosí sa v najrôznejších podobách od šiat cež blúzky až po saká, takže každý si nájde to svoje. Báť sa nemusíte ani statement kúskov, v ktorých budete doslova žiariť. Outfit v takejto farbe pôsobí optimisticky a chic.

alexriviere@alexriviere 

Každodenná elegancia

Letnú náladu vo svojom outfite jednoducho dosiahnete aj klasickými bretónskymi prúžkami. Pripomínajú prímorské destinácie, plavby po mori či obedy na promenáde. K nim stačí doplniť napríklad biele ľanové nohavice, džínsy alebo pokojne saténovú sukňu a bezstarostný, no stále elegantný outfit je na svete.

tylynnnguyen@tylynnnguyen 

V dovolenkovej nálade

Módny svet miluje rôzne typy setov. Nosia sa nielen sukňové, rôzne pletené, ale aj šortkové sety pozostávajúce zo šortiek a košele, či už s krátkym alebo dlhým rukávom. Ide o skvelú alternatívu ku klasickým kostýmom, ktorá je počas horúcich dní navyše aj praktickejšia. Pre uvoľnenejší styling stačí doplniť zaujímavú braletku a košeľu nechať rozopnutú.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

Foto: Instagram

    792

    Súvisiace články