Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. máj 2021

Aké sandále sa nosia túto sezónu?

Blížime sa k letnej sezóne a niektoré dni nám už naznačujú, že je potrebné postupne meniť našu garderóbu za ľahšiu, letnejšiu. K tomu samozrejme patrí aj vhodná obuv a už teraz sa tešíme na všetky ľahké sandále, ktoré budeme môcť prevetrať.

Aké sandále sa nosia túto sezónu?

Blížime sa k letnej sezóne a niektoré dni nám už naznačujú, že je potrebné postupne meniť našu garderóbu za ľahšiu, letnejšiu. K tomu samozrejme patrí aj vhodná obuv a už teraz sa tešíme na všetky ľahké sandále, ktoré budeme môcť prevetrať. Ak hľadáte nové kúsky, ktorými svoj šatník doplníte, vyskúšajte niektoré z týchto.

Športové

Čím iným začať ak nie športovými sandálmi? Už niekoľko sezón ide o jeden z najväčších hitov, zrejme aj kvôli aspektu pohodlia. Nosiť sa dajú skutočne so všetkým, od džínsov až po nohavicové kostýmy. Vyberať si môžete s klasických športových až po tie sofistikovanejšie so zaujímavými detailmi.

@_jessicaskye 

Po babke

V prípade, že ste sa aj vy zamilovali do “ugly” trendov a lá babkin šatník, páčiť sa vám budú aj tieto sandále. Možno ich poznáte práve z retro šatníkov starých rodičov alebo práve z Instagramu, kde sa tešia obrovskej popularite. Našťastie sa dajú jednoducho kombinovať a sú pohodlné, čiže jarná a letná sezóna s nimi bude zaujímavá.

monikh@monikh 

Retro šľapky

Čím výraznejšie, tým lepšie. Týmto heslom sa zrejme riadia svetové influencerky, ktoré siahajú po retro šľapkách. Nejde o konkrétny typ či model topánok, no o kúsok, ktorý vyniká retro elementami, napríklad hrubou platformou, ši hranatou siluetou. Ide síce o zaujímavú voľbu, no vyžaduje si viac predstavivosti a odvahy.

 jeanettemadsen @_jeanettemadsen_

Minimalistické

Ak preferujete niečo jednoduchšie, poteší vás neustupujúci trend minimalistických sandálov. Zahŕňa modely, ktoré vynikajú svojou jednoduchou siluetou a nenápadnými detailmi. Skvelou voľbou sú remienkové sandále s minimom remienkov, ideálne v neutrálnych alebo prírodných farbách, ktoré umožňujú skvelé kombinovanie.

vitaliia@vitaliia

Flip-flopy

Pár sezón dozadu sme sa zamilovali do klasických plážových flip-flopov, no teraz sa tento trend posúva o ničo ďalej. Stále je veľmi populárny, avšak vzhľad sa premenil na výraznejší, elegantnejší a preto aj vhodnejší do mesta či do práce. Nosia sa modely s platformou, na nízkej podrážke, ale aj kitten heels či vyššie podpätky. Hrúbka remienkov môže byť rôzna od tých najtenších až po hrubé.

smythsisters

Foto: Instagram

1290

Súvisiace články