Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. máj 2021

Pohodlné & štýlové topánky na jar

V prípade, že nie ste úplne podpätkový typ, no nechcete sa vzdať štýlovej obuvi, siahnite po niektorom z týchto kúskov. Všetky sú pohodlné, vhodné do jarného počasia a navyše jednoducho kombinovateľné.

Pohodlné & štýlové topánky na jar

V prípade, že nie ste úplne podpätkový typ, no nechcete sa vzdať štýlovej obuvi, siahnite po niektorom z týchto kúskov. Všetky sú pohodlné, vhodné do jarného počasia a navyše jednoducho kombinovateľné. Inšpirujte sa.

Farebné baleríny

Farebné variácie balerínok sú skvelou voľbou na každodenné nosenie, ktorou jednoducho osviežite a rozžiarite akýkoľvek outfit. Jednoducho nimi nahradíte klasické čierne modely, ktoré častokrát zanikajú, a vďaka farbe dotvoríte jarnú alebo letnú náladu outfitu.

@anoukyve

Babkine sandále

Ak ste sa ešte nepresýtili retro trendov a lá “babkin šatník”, bude sa vám páčiť tento typ topánok. Sandále skutočne pôsobia old-schoolovo, no pokiaľ viete, ako ich skombinovať, odvďačia sa vám veľmi efektným výsledkom. Doplňte ich ku džínsom alebo romantickým šatám.

tylynnnguyen@tylynnnguyen 

Mokasíny

Veľmi populárne mokasíny sa dajú využiť aj v tomto období. Sú skvelou voľbou ku nohavicovým kostýmom, ale aj ku džínsom a rôznym šatám a sukniam. Pôsobia vždy elegantne, ale aj chic, no navyše zaujmu aj svojou pohodlnosťou.

jen wonders@jen_wonders 

Pletené baleríny

Všetky milovníčky balerínok, zbystrite. Na scéne je nový trend, ktorý využíva už dlhšie populárny “pletený efekt”, ktorý bol doteraz prítomný najmä na kabelkách a sandáloch. Teraz je však využitý aj na balerínkach. Tie získavajú nový, elegantný look.

modedamour@modedamour 

Farebné baleríny

Druhou alternatívou sú farebné variácie balerínok, ktorými jednoducho osviežite a rozžiarite akýkoľvek outfit. Jednoducho nimi nahradíte klasické čierne modely, ktoré častokrát zanikajú, a vďaka farbe dotvoríte jarnú alebo letnú náladu outfitu.

xeniaadonts@xeniaadonts
 

Foto: Instagram

800

Súvisiace články