Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. máj 2021

Jarné must-haves zo sveta

Každé miesto an svete má svoju jedinečnú atmosféru, kultúru a s tým súvisiaci životný štýl. To významne ovplyvňuje aj spôsob, akým pristupujeme k oblečeniu a preto sa štýl žien po svete líši.

Jarné must-haves zo sveta

Každé miesto an svete má svoju jedinečnú atmosféru, kultúru a s tým súvisiaci životný štýl. To významne ovplyvňuje aj spôsob, akým pristupujeme k oblečeniu a preto sa štýl žien po svete líši. Vidieť to je aj na jarných trendoch, ktoré momentálne dominujú v rôznych kútoch sveta. Pozrite sa s nami, aké kúsky si získali štýlové ženy všade od New Yorku až po Kodaň.

Miláno: Chic topy

Na talianskom štýle je skvelé, že dokáže skombinovať to najlepšie z rôznych štýlov. Je sofistikovaný aj moderný, športový aj elegantý. Talianky v tomto období preto častokrát stavia na nenápadné, no detailmi zaujímavé kúsky. Veľmi populárnou voľbou sú preto unikátne topy v ležérnych outfitoch, ktoré vynikajú netypickými elementami a prinášajú tak prvok prekvapenia.

@veronicaferraro

Kodaň: Široké nohavice

Na Kodani sa nám páči jej nezávislosť a minimalizmus. Toto miesto už dlhšie udáva trendy a je inšpiráciou pre mnohých z nás. V tomto období sú v Kodani veľmi populárne široké nohavice, ktoré sú skvelou voľbou na vytváranie jednoduchý, ale pôsobívých outfitov aj v premenlivom počasí.

matildadjerf@matildadjerf

New York: Objemné šaty

Chic prístup Newyorčaniek je takisto zdrojom inšpirácie. Na jar mnohé vyťahujú pôsobivé modely šiat, ktoré sú definíciou ženskej sily a odvahy. Presne taký je aj samotný prístup k móde žien v New Yorku. Kombinujú ich s kontrastnými doplnkami ako napríklad masivnými čižmami, no pritom ich outfity pôsobia nenútene.

thefashionguitar@thefashionguitar 

Paríž: Pletené topy

Francúzsky sú známe svojou láskou ku sofistikovanosti, tú dokážu pretaviť do jarnej módy veľmi ležérnym spôsobom. Na jar a v lete vymenia svoje klasické kardigány za ľahšie verzie - pletené topy. Tie nosia so šortkami, sukňami aj klasickými džínsami či inými nohavicami.

jeannedamas@jeannedamas 

Los Angeles: Cyklistické overaly

Miesto, kde sa doslova zrodil trendy cysklistických šortiek sa teraz posúva v tomto smere o niečo ďalej. Štýlové ženy z tejto oblasti sa tentokrát zamilovali do cyklistických overalov, ktoré sú nielen pohodlným, ale aj veľmi štýlovým kúskom. Jednoducho sa kombinujú, sú sexi aj športové, no dajú sa jednoducho zladiť aj do elegantnejšieho štýlu.

aimeesong@aimeesong 

Londýn: Vzorované nohavice

Všetky rebelky a milovníčky jemne punkového štýlu by sa mali inšpirovať londýnskou módou. Toľko rôznorodosti a odvahy na jednom mieste len tak nenájdete. Práve preto sa mnohé Londýnčanky v tomto období utiekajú ku populárnemu trendu - vzorovaným nohaviciam. Ide o výrazný, nopozeraný trend, ktorý skvelo vystihuje podstatu tohto miesta, no zároveň poskytuje priestor na tvorbu kreatívnych outfitov.

wethepeoplestyle@wethepeoplestyle 

Foto: Instagram

939

Súvisiace články