Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. máj 2021

Fendi predstavuje spoluprácu s umelkyňou Sarah Coleman

Značka Fendi nedávno predstavila pútavú kolaboráciu s umelkyňou Sarah Coleman, s ktorou sa spojila pri príležitosti Design Miami. Teraz na túto úspešnú spoluprácu nadväzuje novou minikolekciou na leto 2021.

Fendi predstavuje spoluprácu s umelkyňou Sarah Coleman

Značka Fendi nedávno predstavila pútavú kolaboráciu s umelkyňou Sarah Coleman, s ktorou sa spojila pri príležitosti Design Miami. Teraz na túto úspešnú spoluprácu nadväzuje novou minikolekciou na leto 2021.

Newyorská umelkyňa Sarah Coleman je známa svojou svojráznou prácou s materiálmi a ich kombináciami. Obyčajné predmety pomocou nich dokáže premeniť na unikátne objekty. Teraz pretvorila ikonické logo FF, ktoré nadobudlo psychadelický vzhľad inšpirovaný 70.rokmi. Výsledkom je tak nový motív FF Vertigo, ktorý predstavuje ohnutú, prehýbanú verziu klasického vzoru. V tejto koleborácii ho dopĺňa aj motív FF Fisheye, v ktorom sa pôvodné logo FF vlní a rozteká.

1  2 
3  4 

Letná kolaborácia s umelkyňou je veselá, hravá a farebná, perfektne stelesňuje ducha letnej sezóny. Obsahuje nielen dámsku, ale aj pánsku a detskú módu. Vertigo vzor je použitý na kabelke Peekaboo, ale aj kabelke Baguette 1997, ktorá bola znovu uvedená na trh po dlhšej dobe. Vertigo však zdobí aj nové modely kabeliek vrátane Bauletto. Súčasťou kolekcie je aj model kabelky Mini Sunshine Shopper z prútia v kontrastných farbách. Kabelky Peekaboo X-Tote a Baguette boli v tejto kolekcii odeté aj do druhého vzoru FF Fisheye. Čerešničkou an torte tejto spolupráce sú kabelky Peekaboo I See U inšpirované spoločným projektom umelkyne a Fendi počas Design Miami. Táto kabelka je vyrobená z vyplnenej kože nappa s logom FF, s povrchovou úpravou, ktorá svieti v tme. Pri tejto príležitosti tiež Fendi uvádza novú kabelku I See U Small.

6  7 

V ready-to-wear kolekcii zase nájdete výraznú inšpiráciu svetom outdooru, dobrodružstvom a slobodou. Takisto je zdobená novým vzorom FF Vertigo, ktoré kontrastuje na ženských, jemne zvodných a hravých siluetách. Pánska kolekcia tiež prepája praktickú stránku, funkciu a eleganciu, ktorú tvorí motív FF Vertigo a športové siluety.

V rámci tejto spolupráce navyše vznikol ešte jeden zaujímavý kúsok - fotoaparát Polaroid 636, ktorý bol oblečený do vzoru FF Vertigo. Vďaka psychadelickému motívu pôsobí hravo a dobrodružne, čo je skvelou témou na leto. Celá kolekcia so Sarah Coleman je v predaji v butikoch aj online na webe FENDI od mája 2021.

 02 FENDI and POLAROID Camera FF Vertigo Summer

16 9 FENDI SUMMER VERTIGO 27

Foto: Fendi

812

Súvisiace články