Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. máj 2021

Šperkové trendy na jar

Aj ten najobyčajnejší outfit dostane úplne iný vzhľad vďaka správne zvoleným doplnkom. Pri šperkoch to platí dvojnásobne.

Šperkové trendy na jar

Aj ten najobyčajnejší outfit dostane úplne iný vzhľad vďaka správne zvoleným doplnkom. Pri šperkoch to platí dvojnásobne. Pridajú každému looku na sofistikovanosti, v iných prípadoch zase na jemnej extravagancii. Tieto typy šperkov budú vládnuť trendom nasledujúce obdobie.

Pevné retiazky

Jeden z najobľúbenejších šperkových trendov sú pevnejšie retiazky, častokrát nazývané aj “hadíkové” kvôli ich vlnivému charakteru. Sú populárnou voľbou všetkých minimalistiek pretože dokážu ozvláštniť akokoľvek jednoduchý outfit.

@ch.phr8ph 

Medajóny

Prívesky v štýle medajlónov sú takým nostalgickým návratom do minulosti, avšak napriek tomu majú výrazný moderný nádych. Nosia sa na dlhších retiazkach a v hlbších výstrihoch. Sú skvelou voľbou na každodenné nosenie pretože sa hodia k rôznym štýlom.

monikh@monikh

Srdiečkové prstene

Na scénu sa dostávajú ďalšie retro trendy, niektoré majú aj jemne infantilný nádych. Jedným z nich sú srdiečkové prstene, po ktorých siaha čoraz viac štýlových žien. Skombinovať ich môžete s ďalšími prsteňmi alebo ich môžete nosiť osamote.

laurenladnier@laurenladnier

Členkové retiazky

Členkové retiazky sa začali nosiť už pár sezón dozadu, no teraz zažívajú jemný upgrade. Podobne ako náramky či náhrdelníky sa totiž nosia navrstvené alebo na oboch nohách. Pokojne siahnite aj po menej typických dizajnoch, napríklad po perličkových.

 jeanettemadsen @_jeanettemadsen_

Cukríkové

Ďalšou nostalgickou spomienkou na 90.roky sú “cukríkové” šperky pozostávajúce z farebných korálikov vytvárajúce kontrastné dizajny. Takéto kúsky sa nosia na krku aj na rukách a experimentovať môžete aj s ich vrstvením.

heartzeena@heartzeena

Perličky

Aby neboli všetky šperkové trendy len extravagantné a výrazné, svoje miesto si medzi nimi našli aj perly. Nie však v klasickej verzii, ale v tej asymetrickej, ktorá je dnes veľmi populárna. Vďaka tomu sa takéto šperky hodia aj na každodenné nosenie.

thatsaleaf@thatsaleaf

Foto: Instagram

801

Súvisiace články