Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. máj 2021

Must-have sezóny: 90’s slnečné okuliare

Milovníci retro trendov, zbystrite! Ďalšie trendy z 90.rokov ožívajú a tentokrát prichádzajú na scénu vo forme doplnkov.

Must-have sezóny: 90’s slnečné okuliare

Milovníci retro trendov, zbystrite! Ďalšie trendy z 90.rokov ožívajú a tentokrát prichádzajú na scénu vo forme doplnkov. Počas jari a leta si tak budem zrak pred silnými slnečnými lúčmi chrániť miniatúrnymi oválnymi okuliarmi alebo slnečnými okuliarmi s farebnými sklami.

Športové

Ak ste si mysleli, že športovým trendom pomaly odzvonili, ste na omyle. Tento trend sa totiž prediera na scénu aj vo forme slnečných okuliarov. Aerodynamický tvar a športové elementy aké poznáme z 90.rokov sa tak teraz nosia pokojne aj v kombinácii s elegantnými šatami.

@endlesslyloveclub

 

Mini oválne

Trend, ktorý tak trochu nadväzuje na nedávno populárne matrix okuliare, avšak oproti nim vyniká oblými líniami. Mini verzie oválnych okuliarov sa stávajú jednými z najpopulárnejších kúskov sezóny, ktorý môžeme vidieť na mnohých IT girls!

weworewhat@weworewhat

 

 

Bez rámu

Pokiaľ ste v 90.rokoch nemali aspoň jeden model slnečných okuliarov bez rámu, tak ste neboli vôbec in. Teraz však môžete svoju nevedomosť napraviť pretože tento typ slnečných okuliarov sa takisto vracia na scénu. Vyberať si môžete z najrôznejších modelov, farebných, oversized či športových.

maria bernad@maria_bernad

 

 

Farebné

Jedným z najtypickejších trendov v 90.rokoch čo sa týka slnečných okuliarov boli bezpochyby farebné sklá. Či už siahnete po prírodných odtieňoch ako hnedá či žltá, alebo skôr po odvážnejších tónoch modrej či ružovej, krok vedľa neurobíte.

emmaleger@emmaleger

 

 

Hranaté

Módny svet miluje hranaté topánky a teraz aj slnečné okuliare. Modely ako vystrihnuté z 90.rokov sa stávajú go-to voľbou mnohých módnych ikon po svete. Siahnuť môžete po oversized modeloch s plastovým rámom alebo po menších verziách s kovovým rámom.

cassdimico@cassdimico

Foto: Instagram

788

Súvisiace články