Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. apríl 2021

Biela košeľa ako základ šatníka

O niektorých módnych kúskov si nehovorí toľko, koľko by si zaslúžili. Nenápadná biela košeľa je stálicou väčšiny šatníkov, nepodlieha ani trendom a hodí sa do akéhokoľvek štýlu.

Biela košeľa ako základ šatníka

O niektorých módnych kúskov si nehovorí toľko, koľko by si zaslúžili. Nenápadná biela košeľa je stálicou väčšiny šatníkov, nepodlieha ani trendom a hodí sa do akéhokoľvek štýlu. Teraz však zažíva nárast v popularite vďaka stúpajúcej obľube elegantných a formálnejších kúskov. Nosiť sa však dá na najrôznejšie spôsoby.

@deborabrosa

Tento univerzálny kúsok je v našich šatníkoch už dlhé desaťročia. Vďaka svojej jednoduchosti a kombinovateľnosti sa dá využiť na rôzne príležitosti a hodí sa nielen ku elegantným či formálnym kúskom, ale aj ku moderným vychytávkam či dokonca ku športovým modelom. Nehovoriac o tom, že tento kúsok je ako stvorený na vyskladanie si kapsulového šatníka.

Outfity, ktoré využívajú bielu košeľu by sme mohli rozdeliť do dvoch základných skupín - klasické a experimentálne. Medzi tie klasické patrí styling v rámci nohavicového kostýmu či v kombinácii s džínsami a sakom, prípadne s midi sukňami rôznych strihov a štýlov.

Druhá kategória je omnoho bohatšia a našli by sme v nej skutočne rôznorodé outfity. Biela košeľa v nich nadobúda nový vzhľad aj napriek tomu, že ide o základný, bežný kúsok. Oversized model v kombinácii s trendy pletenou vestou pôsobí veľmi moderne a chic. Zaujímavú dvojicu však tvorí aj so šortkami, či už látkovými alebo aj džínsovými, kedy získava ležérnejší vzhľad. Odvážnou, no komfortnou kombináciou je biela košeľa a športové oblečenie ako legíny alebo cyklistické šortky, ktorá sa teší vysokej popularite v posledných sezónach.

Foto: Instagram

Košeľa je zároveň skvelým prvkom na vrstvenie a experimentovanie. Nemusí byť využitá iba ako spodná časť outfitu, pokojne ju môžete navrstviť na tielka, braletky či dokonca roláky. Poslúži aj ako vrchná vrstva v kombinácii so šatami alebo sukňami, kedy ju môžete uviazať v páse pre definovanie siluety presýpacích hodín.

Možnosti je neúrekom, čo je zároveň dôkazom toho, akým univerzálnym a jednoducho kombinovateľným kúskom biela košeľa je. Využiť ju doslova môžete od večera do rána a to na najrôznejšie príležitosti, či už pracovné a voľnočasové.

Naše tipy:

Foto: archív značiek

1107

Súvisiace články