Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. apríl 2021

Ako sa nosia vzorované nohavice?

Neutrálne farby a klasické siluety sú síce nadčasové a jednoducho nositeľné kúsky, avšak niekedy máme chuť aj na zmenu, viac farieb a trochu unikátnosti. Tá na scénu prichádza v podobe vzorovaných nohavíc, ktoré sa dostávajú medzi najpopulárnejšie kúsky sezóny.

Ako sa nosia vzorované nohavice?

Neutrálne farby a klasické siluety sú síce nadčasové a jednoducho nositeľné kúsky, avšak niekedy máme chuť aj na zmenu, viac farieb a trochu unikátnosti. Tá na scénu prichádza v podobe vzorovaných nohavíc, ktoré sa dostávajú medzi najpopulárnejšie kúsky sezóny. Ako tieto odvážne nohavice nosiť?

@sara_waiste

Odvážili by ste sa obliecť si vzorované nohavice? Kúsky, aké sa nosili v 60. až 90.rokoch mnohí až doteraz považovali za obrovský prežitok. Avšak teraz sa vracajú an scénu v plnej sile, čo je vidieť v outfitoch štýlových žien po celom svete. Nosia sa najrôznejšie vzory a farby, ale aj kombinácie s inými kúskami v rámci outfitu. Nájdete si tú svoju aj vy?

Vyberať si môžete z najrôznejších vzorov, veľmi obľúbené sú rúzne retro potlače od psychadelických a lá 60. a 70.roky až po kvetinové z 90.rokov či nadčasovú kockovanú potlač a zvieracie vzory. Zdobiť môžu najrôznejšie typy nohavíc od džísnov v rôznych strihoch až po zvonové nohavice alebo široké modely. 

Foto: Instagram

Vzhľadom na štýl takýchto nohavíc sa vôbec nemusíte báť najrôznejších kombinácií. Častou voľbou sú práve ďalšie výrazné farby alebo vzory, vďaka ktorým je veľmi jednoduché vytvoriť pútavé, odvážne outfity inšpirované retro módou. Zaujímavú kombináciu však vytvoríte kombináciou jednofarebných kúskov, ktoré v prítomnosti vzorov pôsobia veľmi harmonicky. Čierno-biela zebrová potlač napríklad krásne vynikne s trendy zelenou. Ak však chcete staviť na tlmenejší outfit, doplňte vzorované nohavice neutrálnou farbou, napríklad bielou, čiernou, hnedou alebo sivou. Tá do outfitu prinesie viac harmónie.

Naše tipy:

Foto: archív značiek

1234

Súvisiace články