Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. apríl 2021

Jarné trendy, ktoré stoja za vyskúšanie

Niektoré trendy si nás získajú okamžite, iné si vyžadujú čas. Tieto patria k tým odvážnejším, no túto sezónu určite stoja za zváženie a vyskúšanie.

Jarné trendy, ktoré stoja za vyskúšanie

Niektoré trendy si nás získajú okamžite, iné si vyžadujú čas. Tieto patria k tým odvážnejším, no túto sezónu určite stoja za zváženie a vyskúšanie. Ak máte chuť na malý experiment, vyberte si niektorý z nasledujúcich trendov.

Crop topy

Sofistikované verzie crop topov sú konečne tu. Nosia sa v kombinácii s populárnymi koženými nohavicami, širokými nohavicami, ale aj sukňami. Ak ste sa skráteným topom doteraz vyhýbali kvôli ich infantilnosti, toto je vaša šanca vyskúšať ich v elegantnejšej podobe.

@handinfire

Logá

S týmto trendom to je ako na hojdačke, raz ho milujeme a raz ho nenávidíme. Avšak napriek tomu sa pomerne dlho dokáže držať na vrchole popularity a nosiť sa preto bude aj na jar. Nebojte sa teda siahnuť po výrazných logách na akýchkoľvek kúskoch od oblečenia až po doplnky.

tylynnnguyen@tylynnnguyen

Žiarivá zelená

Táto farba samozrejme nie je pre každého pretože je skutočne výrazná. Avšak žiarivá zelená si postupne získava svoje publikum, čo je vidieť aj na sociálnych sieťach, kde sa v outfitoch svetových influenceriekm objavuje čoraz častejšie. Ak si nie ste istí, začnite maličkosťami.

eimilisindlev@emilisindlev

Výrazné potlače

Pokračovanie trendov vytiahnutých z 90.rokov prebieha aj prostredníctvom výrazných potlačí. Či už zvolíte kvetiny, batiku alebo kašmírový vzor či čokoľvek iné, budete naladení na vlnu retro trendov. Nebojte sa výrazných farieb aj divokejších motívov.

maggie mccormack@maggie_mccormack

Statement podpätky

Po teniskách sa konečne vraciame aj ku sofistikovaným podpätkom, ktoré túto sezónu budú vládnuť. Nie to o ich výške, ale unikátnosti a zaujímavom tvare. Ak hľadáte statement kúsok pre túto sezónu, siahnite po unikátnom modeli topánok.

giorgiatordini@giorgiatordini

Ružová

Hot pink sa popri žiarivej zelenej stáva hitom sezóny, zrejme aj preto, že pre mnohých z nás je priateľnejšou voľbou ako netypická zelená. Hodí sa každému, dá sa využiť v doplnkoch aj celých outfitoch, pôsobí šťavnato a sviežo, čo sa po dlhej dobe v neutrálnych farbách celkom hodí.

leoniehanne@leoniehanne

Foto: Instagram

1122

Súvisiace články