Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. apríl 2021

Preppy trendy na jar

Univerzitné trendy, ktoré sme nosili niekedy na prelome 90.rokov a nového milénia, sa opäť vrátili na scénu. Postupne ich implementujeme do našich šatníkov a nosiť sa budú aj túto jar.

Preppy trendy na jar

Univerzitné trendy, ktoré sme nosili niekedy na prelome 90.rokov a nového milénia, sa opäť vrátili na scénu. Postupne ich implementujeme do našich šatníkov a nosiť sa budú aj túto jar. Ktorými must-haves jednoducho vytvoríte štýlové outfity inšpirované preppy štýlom?:

Pletené vesty

Pletené vesty v najrôznejších štýloch a dizajnoch sú obrovským trendom. Nosia sa v kombinácii s najrôznejšími kúskami, od kožených nohavíc cez džínsy až po mini sukne či šaty. Je to veľmi univerzálny kúsok, ktorým veľmi rýchlo osviežite akýkoľvek jarný outfit.

@_jeanettemadsen_

Goliere

Vykúkajúce goliere košele či polokošele spod svetrov či mikín sú jedným z najväčších poznávacích znamení preppy štýlu. Tento trend vám poskytuje množstvo voľnosti pri výbere jednotlivých kúskov a ich kombinovan. Pokojne mixujte športovejšie a elegantnejšie modely, o tom predsa preppy štýl je.

sofiamcoelho@sofiamcoelho

Sveter cez ramená

Tento jednoduchý stylingový trik okamžite posunie outfit na preppy úroveň, stačí svoj obľúbený sveter prehodiť cez ramená a uviazať vpredu. Tento trik môžete využiť v prípade, keď vám bude príliš teplo alebo len tak v rámci stylingu. Pokojne sveter prehoďte aj cez kabát či sako.

fakerstrom@fakerstrom

Skladané sukne

Školácky trend mini sukní sa objavuje aj v preppy sfére, kde získava na trochu elegantnejšom, dospeláckejšom vzhľade. Stačí pritom siahnuť po skladanej alebo plisovanej sukni, ktorá krásne doplní napríklad spomínané vesty či športové mikiny.

lefevrediary@lefevrediary

Polokošele

Polokošele a ich rôzne podoby sú zrejme najjednoduchším spôsobom, ako z outfitu spraviť preppy look. Skombinovať ich môžete so všetkým od džínsov až po sukne, hodia sa ku pleteným vestám aj pod sako. Vyberať si môžete z typických polokošelových materiálov alebo naopak, menej typických svetrových modelov.

sabinasocol@sabinasocol

Foto: Instagram

851

Súvisiace články